Έλενα Παπαρίζου: Οι ευχές για το νέο έτος, ο Ανδρέας Καψάλης και η Eurovision
Showbiz

Έλενα Παπαρίζου: Οι ευχές για το νέο έτος, ο Ανδρέας Καψάλης και η Eurovision

Η Έλενα Παπαρίζου παραχώρησε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για όλα.

Φυσικά αναφέρθηκε και στο The Voice αλλά και στη Eurovision.

Ποια θεωρείς ως την πιο όμορφη στιγμή του φετινού «The Voice»;

Όταν μου κάνουν αυτήν την ερώτηση, πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι συγκεκριμένο. Έχουν υπάρξει στιγμές συγκίνησης με ερμηνείες, στιγμές γέλιου, στιγμές backstage με τους άλλους coaches, οι οποίες δεν περιγράφονται, γιατί έχουν ακόμα πιο πολύ γέλιο... και άλλα πολλά!

Υπήρξε ένας παίκτης που αισθάνθηκες ότι αδίκησες;

Δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί να αδικηθεί στο «The Voice», γιατί δεν θεωρώ ότι πρόκειται για ένα show το οποίο καθορίζει την πορεία σου και την καριέρα σου. Κάθε φορά που πρέπει να πάρουμε μια απόφαση, είναι και δίκιο και άδικο: είναι δίκιο που παραμένει κάποιος, αλλά άδικο που φεύγει ο άλλος, ενώ μπορεί να είναι καλός. Πραγματικά, έχουν περάσει ωραίες φωνές στο παιχνίδι. Το «Voice» είναι σκαλοπάτι για να πας παρακάτω, να μάθεις πράγματα και να τα βάλεις ως εφόδιο στη βαλίτσα σου.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι ουσιαστικά τα talent shows δεν προσφέρουν κάτι στους συμμετέχοντες που ονειρεύονται να ακολουθήσουν μια διαδρομή στο χώρο της μουσικής. Διαφωνείς με την παραπάνω άποψη;

Η ιστορία έχει αποδείξει πως αρκετοί από τους συμμετέχοντες έχουν βοηθηθεί χάρη στα talent shows. Απλώς υπάρχει η αντίληψη ότι ένας νικητής πρέπει οπωσδήποτε να κάνει τεράστια καριέρα και επιτυχίες με το που βγει από το παιχνίδι. Δεν είναι έτσι, όμως. Καριέρα κάνεις με τη δουλειά, με δισκογραφία, με σωστές επιλογές και με αργά αλλά σταθερά βήματα.

Τον Μάιο παρουσιάστηκες με το «Europe Shine a light» στο πρόγραμμα που ουσιαστικά προβλήθηκε στη θέση του διαγωνισμού της Eurovision. Νομίζω ότι σχεδόν όλοι οι φαν της Eurovision επιθυμούν διακαώς την επιστροφή σου στο διαγωνισμό. Θα δοκίμαζες για τρίτη φορά να βρεθείς στη σκηνή της Eurovision;

Παλιά έλεγα «όχι». Τώρα λέω, «γιατί όχι;». Αν μου ερχόταν το κατάλληλο τραγούδι, την κατάλληλη στιγμή, «ναι», θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά. Αυτό συνέβη και το 2014, όταν δοκίμασα να εκπροσωπήσω τη Σουηδία με το «Survivor».

Ωστόσο, έχεις αρνηθεί αρκετές φορές προτάσεις ανάθεσης τόσο της Ελλάδας όσο και της Κύπρου. Ο λόγος;

Δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή.

Έρχομαι και στον Ανδρέα Καψάλη με τον οποίο κλείνετε πέντε χρόνια γάμου. Τι αγαπάς περισσότερο σε εκείνον;

Το ότι είναι αυτός που είναι. Ένας άνθρωπος με κατανόηση, ο οποίος δείχνει την αγάπη του, έχει ωραίες, τεκμηριωμένες απόψεις για πολλά θέματα και του αρέσει να ζει τη ζωή του. Και πολλά άλλα!

Ολοκληρώνοντας, τι ονειρεύεσαι να φέρει ο επόμενος χρόνος;

Υγεία, το κυριότερο! Να είμαστε καλά, να έχουμε τους ανθρώπους μας γύρω μας, να τους αγαπάμε, να φροντίζουμε τον εαυτό μας, είπε η Έλενα Παπαρίζου στο 7 μέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved