J2US: Εσείς θυμάστε ποιον παίκτη είχε απορρίψει ο Θεοφάνους πριν από 11 χρόνια;
Showbiz

J2US: Εσείς θυμάστε ποιον παίκτη είχε απορρίψει ο Θεοφάνους πριν από 11 χρόνια;

Έντεκα χρόνια πριν, στα πρώτα του βήματα, εισέπραττε την απόρριψη του δημοφιλούς συνθέτη Γιώργου Θεοφάνους στην εμφάνιση του σε γνωστό μουσικό reality.

Μετά από την πολυετή του συνύπαρξη με την Άννα Βίσση στη νυχτερινή Αθήνα, τις επιτυχημένες μεταμφιέσεις του άλλοτε σαν Mariah Carey ή ως Ed Sheeran στο YFSF και τις διθυραμβικές κριτικές για τις φωνητικές του ικανότητες, ο νεαρός τραγουδιστής εντυπωσιάζει και σαν coach της εντυπωσιακής Νατάσας Καλογρίδη στο J2US.

Όπως καταλάβατε, ο λόγος για τον Νικόλα Ραπτάκη, τον οποίο ο Γιώργος Θεοφάνους είχε απορρίψει 11 χρόνια πριν στο X-Factor!

raptakis-3.jpg
Νίκος Κοκλώνης - Νατάσα Καλογρίδη - Νικόλας Ραπτάκης.


Ο Νικόλας και η Νατάσα Καλογρίδη, έχουν εισπράξει καθαρά δεκάρια από την κριτική επιτροπή, με τη Δέσποινα Βανδή να πλέκει το εγκώμιο του Νικόλα για τις ερμηνείες του και επιτέλους ο Γιώργος Θεοφάνους να εντυπωσιάζεται με το πόσο σπουδαίος ερμηνευτής είναι.
Απόψε, η Νατάσα Καλογρίδη και ο Νικόλας Ραπτάκης ετοιμάζονται να καταπλήξουν και πάλι κοινό και κριτική επιτροπή και διεκδικούν μια θέση στον μεγάλο τελικό.
Θα καταφέρει ο Νικόλας Ραπτάκης να βρίσκεται στον τελικό που θα εμφανίζεται και η αγαπημένη του συνεργάτιδα Άννα Βίσση και η αγαπημένη των παιδικών του χρόνων Δέσποινα Βανδή;

Δείτε το βίντεο με τη συμμετοχή του Νικόλα Ραπτάκη στο X-Factor και δεν θα τον αναγνωρίσετε:

Και για όσους δεν το ξέρετε ή δεν το θυμάστε, για τους κρατήσετε ψηφίζετε Α5. Αυτό είναι το νούμερο που θα τους στείλει στον τελικό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved