JU2S: Ο Λουδάρος αποκλειστικά στο gossip-tv! Ti ετοιμάζει με την Μπαλτατζή;
Showbiz

JU2S: Ο Λουδάρος αποκλειστικά στο gossip-tv! Ti ετοιμάζει με την Μπαλτατζή;

JU2S: Ο Αντώνης Λουδάρος αποκλειστικά στην κάμερα του gossip-tv.gr, μίλησε για την εμπειρία που κέρδισε από την συμμετοχή του αλλά μας αποκάλυψε και τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια!

O Αντώνης Λουδάρος είναι ένας καταξιωμένος ηθοποιός και οι εμφανίσεις του στην σκηνή του J2US με την παρτενέρ του, Πέννυ Μπαλτατζή αγαπήθηκαν τόσο από την κριτική επιτροπή, όσο και από τους τηλεθεατές!

«Ωραία γεύση μου άφησε το show, ξανά συναντώ ανθρώπους που πέρασα πολύ καλά μαζί τους. Χαίρομαι πολύ που υπήρξα μέρος αυτής της ομάδας!», είπε ο Αντώνης Λουδάρος στην κάμερα μας για την εμπειρία του στο show!

Στην ερώτησή μας για το αν ήταν δύσκολες οι πρόβες και η διαδικασία της συμμετοχής του εν όψει κορονοϊού, ο αγαπημένος ηθοποιός μας εκμυστηρεύτηκε: «Δεν ήταν καθόλου εύκολες οι πρόβες αλλά ήμασταν ασφαλείς, διότι κάθε μέρα κάναμε πρόβες, και τώρα θα μου λείψουν και τα τεστ!».

Ο Αντώνης Λουδάρος μας αποκάλυψε ότι κάνει σχέδια και ήδη έχει σχεδιάσει κάποια πράγματα για το καλοκαίρι του 2021.

Όσον αφορά την coach του στο παιχνίδι, Πέννυ Μπαλνταζή, δήλωσε πως τα σχέδια του συμπεριλαμβάνουν κι εκείνην με μια συνεργασία – έκπληξη! Θα τους δούμε μαζί επί σκηνής! Τέλος, έδωσε τις καλύτερες ευχές του για το 2021 σε όλους τους αναγνώστες του gossip-tv.gr!

Δείτε το video.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved