Σωτήρης Κοντιζάς: Η φωτογραφία και το δημόσιο τρολάρισμα στο γιο του! (photo)
Showbiz

Σωτήρης Κοντιζάς: Η φωτογραφία και το δημόσιο τρολάρισμα στο γιο του! (photo)

O Σωτήρης Κοντιζάς έχει ένα ξεχωριστό χιούμορ και το αποδεικνύει με την φωτογραφία που ανάρτησε, τρολάροντας τον γιο του στα social media!

O γνωστός chef και κριτής του Master chef περνάει τις γιορτινές ημέρες με την οικογένειά του και απολαμβάνει μοναδικές στιγμές με τον γιο του!

Παράλληλα, προετοιμάζεται πυρετωδώς για την μεγάλη πρεμιέρα του πέμπτου ριάλιτι Master Chef στο Star, το οποίο κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο, λίγες ημέρες μετά τις γιορτές!

Χθες το απόγευμα, ο Σωτήρης Κοντιζάς ανάρτησε μια φωτογραφία με τον γιο του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και τον τρόλαρε δημόσια για το κούρεμα που αρνείται να κάνει!

Συγκεκριμένα κάτω από την εν λόγω φωτογραφία έγραψε: «Τέτοιες μέρες μπορεί να συναντήσετε κάτι ζωάκια που εύκολα τα μπερδεύεις με μαϊμουδάκια. Μοιάζουν να είναι κουρεμένα με τσάπα κ θυμίζουν playmobil που τρώνε περισσότερα μελομακάρονα από αυτά που τους αναλογούν. Ευγενική παράκληση. Μην τα ταΐσετε. PS: Επειδή μια μέρα θα μας ζητάει τα ρέστα, τον έχω ηχογραφήσει να αρνείται να κουρευτεί»!

Δείτε την φωτογραφία!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved