Showbiz

Εμη Λιβανίου: Έχετε δει την κούκλα κόρη της; Θα τα χάσετε!

Gossip-tv Team

Η Έμυ Λιβανίου είναι μία ευτυχισμένη μαμά για τα δύο της παιδιά. Μαζί με την κόρη της, η αγαπημένη παρουσιάστρια μάς έδειξαν το υπέροχο χριστουγεννιάτικο δέντρο τους.  

Η νεαρή κοπέλα, η Αλεξάνδρα μίλησε στο Πρωινό για τα άμεσα σχέδιά της: «Πάω 3η Λυκείου. Θέλω να σπουδάσω νομική και μετά μπορεί και δημοσιογραφία».

Φυσικά η μαμά Έμυ δεν σταμάτησε να την πειράζει λέγοντάς της: «Θα σας έρθω στη σύνταξη στο εξωτερικό. Χιούμορ κάνω, δεν πρόκειται να πάω να μείνω μαζί τους. «Θα είμαι στο διπλανό σπίτι».

Φέτος, περνούν τις γιορτές ως μία πολύ δεμένη οικογένεια καθώς όπως η Αλεξάνδρα: «Στολίσαμε παραδοσιακά οικογενειακά όπως κάθε χρόνο το 3,80 ύψος δέντρο μας».

Η Αλεξάνδρα μίλησε για τη σχέση της με τη μαμά της τονίζοντας: «Έχω πάρα πολύ καλή μαμά. Σε κάθε δύσκολη στιγμή είναι δίπλα μας. Τσακωνόμαστε πάντα για το τι θα βάλει η κάθε μία».

Όσο για την Έμυ Λιβανίου, είπε για την κόρη της: «Έχει πολύ ωραίο γούστο η Αλεξάνδρα. Εγώ είμαι πιο extreme. Η Αλεξάνδρα θα με προσγειώσει. Είναι πιο σικάτη».

Και η Αλεξάνδρα πρόσθεσε: «Συζητάω τα πάντα με τη μαμά μου. Έχουμε πολύ καλή σχέση και είμαστε κοντά».

Η νεαρή κοπέλα κατέληξε λέγοντας: «Πάντα από μικρή έβλεπα εκπομπές της μαμάς μου και τώρα στο youtube έχω δει πώς ήμουνα κι εγώ σε κάποιες. Πολύ συγκινητικό».

Η Έμυ Λιβανίου επίσης είπε από την πλευρά της: «Η έκπληξη στο σπίτι είναι ότι η μαμά μου συζητάει τα πάντα με την εγγονή της».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved