Παίκτης του GNTM έκανε μεταμόσχευση μαλλιών! (photos)
Showbiz

Παίκτης του GNTM έκανε μεταμόσχευση μαλλιών! (photos)

Πάντα ανησυχούσε για τα αραιά μαλλιά του και ήρθε η ώρα να κάνει κάτι γι' αυτό. 

Ο πρώην παίκτης του τελευταίου κύκλου του GNTM λοιπόν απευθύνθηκε στον πλέον αρμόδιο για το πρόβλημά του και βρήκε αμέσως τη λύση.

Ο λόγος για τον ειδικό στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών γιατρό Ιωάννη Παπαγγελόπουλο ο οποίος έχει μακράν πείρα στον συγκεκριμένο τομέα.

Το ραντεβού κλείστηκε και ύστερα ήταν όλα μία απλή διαδικασία, όπως την κάνει να φαίνεται ο Ιωάννης Παπαγγελόπουλος ο οποίος έκανε το όνειρο πραγματικότητα του πρώην παίκτη του ριάλιτι μοντέλων.

Δεν είναι άλλος από τον Παναγιώτη Αντωνόπουλο, τον "τυροκόμο" του φετινού κύκλου του GNTM ο οποίος είχε εκφράσει πολλές φορές την ανησυχία του για τα αραιωμένα μαλλιά του, κυρίως στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο Παναγιώτης υπεβλήθη στη μεταμόσχευση περίπου μία εβδομάδα πριν τον μεγάλο τελικό του GNTM, γι' αυτό και τη λαμπερή βραδιά εμφανίστηκε στο πλατό για την ανάδειξη του νικητή με καπέλο.

Το καπέλο, ακόμα δεν το έχει αποχωριστεί μέχρι να γίνουν τα... αποκαλυπτήρια του νέου του εαυτού που είναι σίγουρο πως θα του χαρίσει ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved