Ανασκόπηση 2020: Οι εγκυμονούσες celebrities που θα γίνουν μαμάδες τη νέα χρονιά
Showbiz

Ανασκόπηση 2020: Οι εγκυμονούσες celebrities που θα γίνουν μαμάδες τη νέα χρονιά

Ανασκόπηση 2020: Μπορεί το 2020 να ήταν μία δύσκολη χρονιά, λόγω της πανδημίας αλλά αρκετές celebrities ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το παιδί τους που θα έρθει στον κόσμο σε λίγους μήνες.

H Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης θα γίνουν πρώτη φορά γονείς!

Η Χριστίνα ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι είναι έγκυος και ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα… και ο Σάκης Τανιμανίδης λίγο αργότερα πόσταρε μία νέα φωτογραφία και αποκάλυψε ότι δεν θα γίνουν σε λίγο καιρό τρεις, αλλά τέσσερις!

Η Χριστίνα Μπόμπα ήταν η πρώτη που ανακοίνωσε τα ευχάριστα γράφοντας: «Φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα στο σπίτι μας και μας έφερε το πιο σημαντικό δώρο της ζωής μας! Η οικογένεια μας μεγαλώνει και η χαρά μας είναι απερίγραπτη!

ΥΓ. Θέλω να στείλω την αγάπη μου και δύναμη σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες και δυσκολεύονται. Ούτε για μας ήταν εύκολος ο δρόμος, αλλά όταν τελικά έρχεται τα ξεχνάς όλα.»! Και ο Σάκης Τανιμανίδης τρελά ευτυχισμένος πόσταρε μία φωτογραφία με τη γυναίκα του και μέλλουσα μανούλα και έγραψε πριν από λίγο: «Κι έτσι ξαφνικά...σε λίγο θα γίνουμε 4!! ❤»!

Η Όλγα Φαρμάκη είναι έγκυος και το ανακοίνωσε η ίδια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Όλγα Φαρμάκη, η οποία έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του επιχειρηματία Σταύρου Μαντόπουλου, ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία με αφορμή την ονομαστική γιορτή του συντρόφου της και έκανε την αποκάλυψη κρατώντας το υπερηχογράφημα.

Η όμορφη Όλγα λίγο πριν γίνει μαμά διοργάνωσε το πιο μαγικό baby shower, λόγω βέβαια της κατάστασης αρκέστηκε στα πολύ κοντινά της πρόσωπα, ωστόσο οι φωτογραφίες του υπέροχου πάρτι είναι μοναδικές.

Tον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η αγαπημένη του μετεωρολόγου Γιάννη Καλλιάνου, Χάρις Δαμανού.

«Πριν την καθυστέρηση κάναμε το τεστ. Ήμασταν μερικά ξαδέρφια στο σπίτι. Μπαίνει στο μπάνιο και βγαίνει άσπρη, έτρεμε ολόκληρη και μου λέει “Γιάννη βγήκε θετικό”. Είχαμε μείνει άναυδοι όλοι», ήταν από τις πρώτες δηλώσεις του μετεωρολόγου στην εκπομπή, Ευτυχείτε.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς! H σύντροφός του, Γεωργία διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Την αποκάλυψη έκανε η εκπομπή, Στη Φωλιά των Κου Κου και η Δήμητρα Καλφούντζου η οποία ανέφερε ότι η αγαπημένη του ηθοποιού διανύει τον ήδη τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η εκρηκτική Θεσσαλονικιά ερμηνεύτρια Μαρία Τσοπέη, η οποία διανύει τον 7ο μήνα εγκυμοσύνης της, αποκάλυψε στα social media , μετά από παράκληση των διαδικτυακών της φίλων, τόσο το φύλο του μωρού που περιμένει, καρπός του μακροχρόνιου έρωτά της με τον μετρ των επιτυχιών Γιάννη Μαλλιά, όσο και το όνομα που θα το βαφτίσουν!

Η Μαρία Τσοπέη περιμένει κοριτσάκι, που πρώτα ο Θεός, θα βαφτιστεί Αναστασία-Άννα!

Το πρώτο τους παιδάκι, ετοιμάζονται να υποδεχτούν, ο Σταύρος Νιάρχος και η Dasha Zhukova, ένα χρόνο μετά τον πολυσυζητημένο τους γάμο! Σύμφωνα με την Page Six ο εγγονός του Σταύρου Νιάρχου και η σύζυγός του, θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί. Να αναφέρουμε πως η Dasha Zhukova έχει άλλα δύο παιδιά από τον πρώην σύζυγό της.

Μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής της βιώνει η Ολίβια Γαβρίλη, αφού είναι έγκυος για τέταρτη φορά.

Η Αναστασία Καίσαρη και ο Βέλγος σύζυγός της Τhomas Persy περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Η Σοφία Φυρού και ο σύντροφός της, γνωστό youtuber, Αλέξανδρος Κοψιάλης θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί.

Περιμένει πως και πως το πρώτο της παιδί και πόζαρε μπροστά στον καθρέφτη δείχνοντας την κοιλιά της και αποκάλυψε πως μπήκε στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Ο λόγος για τη νικήτρια του πρώτου Next Top Model, τη Σεράινα Καζαμία.

Η Karolina Kurkova περιμένει το τρίτο της παιδί και το ανακοίνωσε με δυο φωτογραφίες, στη μια μάλιστα ποζάρει ολόγυμνη.

Η Μαριάννα Παινέση είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί και η ίδια δήλωσε: «Ευχαριστώ πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενη. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά το περιμένουμε με το καλό»!

Η Σιντορέλα Τόλη, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της και τη νίκη της στον δεύτερο κύκλο του Next top model, είναι έγκυος και σε λίγο καιρό θα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί!

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Τζώρτζια Βαϊνά και ο αγαπημένος της, Νίκος Δρούγκας αποφάσισαν να παντρευτούν με πολιτικό γάμο λίγο πριν αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί.

«Νιώθω υπέροχα. Θα γίνω μάνα. Η εγκυμοσύνη μου προέκυψε, αλλά αποφάσισα να κρατήσω το παιδάκι γιατί είναι θείο δώρο. Με τον πατέρα του παιδιού δεν είμαστε μαζί, αλλά για μένα έχει σημασία ότι θα γίνω μαμά. Ήθελα και στο παρελθόν να γίνω μανούλα, αλλά δυστυχώς απέβαλα» δήλωσε μεταξύ άλλων η καλλονή, Μαρία Αλεξάνδρου η οποία τώρα ανυπομονεί να γίνει μητέρα.

Την πρώτη της εγκυμοσύνη διανύει το διάσημο μοντέλο, Έμιλι Ρατακόφσκι, η οποία σύντομα θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Sebastian Bear-McClard.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved