Ήλιος: Λήδα και Δημήτρης ξανά μαζί; Ο Καραμίχος αποκαλύπτει...
Showbiz

Ήλιος: Λήδα και Δημήτρης ξανά μαζί; Ο Καραμίχος αποκαλύπτει...

Γιώργος Καραμίχος: Ο πρωταγωνιστής της σειράς μιλά για τις επόμενες εξελίξεις!

Ο Γιώργος Καραμίχος έδωσε τη νέα του συνέντευξη όπου και μίλησε για το ρόλο του στην καθημερινή σειρά του ANT1.

Φέτος επιστρέψατε τηλεοπτικά, ύστερα από αρκετά χρόνια, μέσα από τον ΑΝΤ1 και τη σειρά «Ήλιος». Τι είναι αυτό που σας έκανε να δεχθείτε τη συγκεκριμένη πρόταση;


Ποιος μπορεί να πει όχι στον «Ηλιο»; (Γελάει.)Ήταν μία πολύ συγκροτημένη πρόταση συνολικά, που ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Με καλούς συντελεστές στις βασικές ομάδες, συγγραφική, σκηνοθετική και παραγωγική, όπως και με εξαιρετικά δυναμική, πολυσύνθετη ιστορία.

Με ποια κριτήρια επιλέγετε τις δουλειές σας;

Το πιο σημαντικό κριτήριο είναι οι συνεργάτες και κατόπιν επιλέγω με βάση τα ερωτήματα που θέτουν π ιστορία και ο ρόλος και το κατά πόσο αυτά ανταποκρίνονται στα ερωτήματα που με απασχολούν τη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής μου.

Τι είναι αυτό που σας ιντριγκάρει στην υποκριτική;

Η δημιουργία μιας νέας ανθρώπινης ζωής. Την περίοδο της προετοιμασίας, είναι σαν να κυοφορώ ένα καινούργιο ανθρώπινο ον και κατά τη διαδικασία της παραγωγής βλέπω μια άλλη πραγματικότητα μέσα από διαφορετική οπτική γωνία, Είναι σαν να εξερευνώ έναν καινούργιο κόσμο.

Στη σειρά υποδύεστε τον Δημήτρη. Τι χαρακτήρας είναι;

Είναι τόσο πολλά αυτός ο Λαϊνάς! Εξαιρετικός φίλος, Ακέραιος, σκληρός, ευέλικτος, ενστικτώδης, προστατευτικός, στοργικός, ονειροπόλος, δίκαιος και αποτελεσματικός.

Τι σας αρέσει στον συγκεκριμένο ρόλο;

Όλα τα χαρακτηριστικά που μόλις ανέφερα συν η ανάγκη του να αποδείξει ότι ο κόσμος είναι κατά βάθος καλός. Αυτή η βαθιά πεποίθηση ότι «ουδείς εκών κακός» μου ταιριάζει πολύ σαν νοοτροπία.

Έχετε κοινά στοιχεία;

Πολύ περισσότερα από όσα νόμιζα στην αρχή. Η εμμονή με την αλήθεια και η απορία για την ανάγκη κάποιων ανθρώπων να γίνονται παραβατικοί και παρεμβατικοί. Όπως επίσης η αμηχανία του στον έρωτα.

Στα επεισόδια που βλέπουμε, ο Δημήτρης περνάει πολύ δύσκολα μετά τον χωρισμό του με τη Λήδα, θα προσπαθήσει να τη διεκδικήσει εκ νέου;

Άμεσα τουλάχιστον, όχι. Σέβεται το τραυματικό παρελθόν της και τον αναχαιτισμένο έρωτα που είχε ζήσει με τον Φίλιππο.

Επίσης, εκτίμησε την ειλικρίνεια της, θα έρθει ξανά σε σύγκρουση με τον Φίλιππο;

Δεν υπάρχει λόγος σύγκρουσης με τον Φίλιππο. Άμεσα τουλάχιστον. Και ο Φίλιππος μοιράστηκε το τραύμα της Λήδας. Δεν μπορεί να μη σέβεσαι τα άλυτα θέματα του άλλου. Όσο κι αν πόνεσε στην αρχή λόγω κακών χειρισμών, η κοινή λογική λέει ότι ο χρόνος θα γιατρέψει τις πληγές και θα τις κάνει ουλές, εμπειρίες συμβούλους για το μέλλον.

ΠΗΓΗ:ΜΥtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved