Ανίτα Μπραντ: Η μάχη της με τα κιλά μετά τη γέννα - Πόσα πήρε στην εγκυμοσύνη της;
Showbiz

Ανίτα Μπραντ: Η μάχη της με τα κιλά μετά τη γέννα - Πόσα πήρε στην εγκυμοσύνη της;

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ βρέθηκαν στο Happy Day και μίλησαν για το πώς άλλαξε τις ζωές τους ο ερχομός του πρώτου τους παιδιού, αλλά η η make up artist αναφέρθηκε και στα κιλά της εγκυμοσύνης της που δεν τα έχει χάσει ακόμα!

Η Ανίτα Μπραντ πήρε 24 κιλά αλλά δεν την ενδιαφέρει να τα χάσει γρήγορα,αφήνει το σώμα της να επανέλθει με ήρεμους ρυθμούς χωρίς άγχος και τόνισε ότι έχει να χάσει ακόμα 13 κιλά! Άλλωστε, όπως η ίδια είπε στον Χάρη Χριστόπουλο αρέσει πολύ τώρα που είναι «τσουπωτή»!

Τα φετινά Χριστούγεννα σίγουρα θα είναι διαφορετικά για το ζευγάρι αφού πρωταγωνιστής θα είναι ο μικρός τους και φυσικά η μαμά Ανίτα, σίγουρα θα «κλέψει» λίγη από τη λάμψη αφού είναι μια πανέμορφη γυναίκα που δεν περνά ποτέ απαρατήρητη!

Τι και αν λέει ότι θέλει να χάσει ακόμα 13 κιλά, εμείς είδαμε τις τελευταίες φωτογραφίες της στο Instagram και είναι μία κούκλα!

Δείτε τι είπε για τη μάχη της μετά κιλά μετά τη γέννα αλλά και τις εντυπωσιακές φωτογραφίες της που αποδεικνύουν περίτρανα ότι είναι μία κούκλα μαμά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved