Μαρία Μπεκατώρου: Πώς βίωσε η ίδια τον εφιάλτη του κορονοϊού
Showbiz

Μαρία Μπεκατώρου: Πώς βίωσε η ίδια τον εφιάλτη του κορονοϊού

Η Μαρία Μπεκατώρου βιώνει και εκείνη τον εφιάλτη του κορονοϊού όπως όλοι μας και μάλιστα, όπως αποκαλύπτει ήρθε σε επαφή και με επιβεβαιωμένο κρούσμα. 

Η Μαρία όμως παρ' όλα αυτά δεν χάνει την αισιοδοξία της και ελπίζει πως όλα θα φτιάξουν με τη νέα χρονιά. Δείτε τι αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της...

Το 2021 μόλις έκανε ποδαρικό! Πώς σε βρήκε;

Σπίτι, οι­κογενειακά, με υγεία! Νομίζω ότι το 2021 θα είναι μία καλύ­τερη χρονιά, δεν γίνεται να είναι σαν το 2020! Νιώθω σιγά σιγά ότι θα επανέλθουμε στους ρυθμούς μας. Θα ευχηθώ να είναι ένας χρόνος που θα μας δίνονται πολλές αφορμές να γελάμε. Κυρίως όμως θέλω να έχουμε υγεία, την έχουμε όλοι μεγάλη ανάγκη.

Πώς βιώνεις όλη αυτή την κατάσταση με τον κορονοϊό;

Την αισιοδοξία μου δεν την έχω χάσει, αλλά δεν πετάω και στα σύννεφα. Είμαι προβληματισμένη, με ανησυχεί όλο αυτό που ζούμε, με στενοχωρεί, δεν περίμενε κανείς να το ζήσουμε, θέλω να πιστεύω ότι μέσα από αυτό ίσως βγούμε πιο δυνατοί και πάρουμε ένα μάθημα ζωής για το ότι τίποτα δεν είναι δεδομέ­νο. Με θλίβει το ότι φεύγουν τόσοι άνθρωποι και μπορώ να σου πω ότι, ενώ στην προηγούμενη κα­ραντίνα δεν φοβόμουν, τώρα φοβάμαι. Όλοι πλέ­ον έχουμε ανθρώπους από τον περίγυρό μας που νόσησαν ή νοσούν.

Σου έχει τύχει άνθρωπος με τον οποίο ήρθες σε επαφή να μάθεις μετέπειτα ότι νοσεί;

Ναι, μου έτυχε. Στην πρώτη καραντίνα με πήρε φίλος, με τον οποίο ήρθα σε επαφή, να μου πει ότι νόσησε. Έκατσα καραντίνα 14 μέρες. Επίσης, πριν από λίγο καιρό, νόσησε άτομο στη δουλειά, αλλά είχα κάνει το τεστ οπότε ήμουν ήσυχη.

Να μείνουμε λίγο και στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι παραγωγές και οι τηλεοπτικοί σταθμοί για να μείνετε ασφαλείς...

Ναι, η παραγωγή του «Still Standing» και ο ΑΝΤ1 φροντίζουν ιδιαίτερα γι' αυτό. Κάνουμε συνεχώς τεστ, οι παίκτες που έρχονται κάνουν τεστ, όλα είναι όπως πρέπει. Να σημειώσω, βέβαια, ότι λόγω κορονοϊού και τα κανάλια καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια για να βγαίνουν κανονικά τα προγράμματα στον αέρα. Δεν είναι καθόλου εύκολη εποχή για κανέναν.

Η επαγγελματική αβεβαιότητα που επικρατεί, λόγω κορονοϊού, σου δημιουργεί άγχος;

Η δουλειά μπορεί να είναι το οξυγόνο μου, όμως σε αυτή τη φάση μιλάμε για θέμα υγείας και αυτό είναι πάνω από όλα. Με προβληματίζει το ότι πηγαίνουν κάποια πράγματα πίσω, αλλά κάνω τον σταυρό μου γιατί δεν με έχει επηρεάσει. Οπότε, δεν είμαι σε θέση να μιλάω και να παραπονιέμαι, υπάρχει κόσμος που περνά πολύ δύσκολα. Το ότι ακυρώθηκαν κάποιες δουλειές, δεν σημαί­νει κάτι. Τι να πει ο κόσμος που έχασε τελείως τη δουλειά του;

Εκτός από όλα τα παραπάνω, έχεις δημιουργήσει τη δική σου σειρά με κρέμες, «Μ Cosmetics». Πώς προέκυψε αυτή η ανά­γκη;

Ήταν μία όμορφη στιγμή. Στην επαγγελματική μου πο­ρεία έχω τη διαίσθηση και αξι­ολογώ τα πράγματα, σωστά, τη σωστή εποχή. Είχα λοιπόν πολλά χρόνια στο μυαλό μου κάτι τέτοιο, είχα δεχτεί κάποιες προτάσεις αλλά δεν με ικανοποίησαν. Γνωρίστηκα λοιπόν με τους αν­θρώπους της φαρμακευτικής εταιρίας Medical Pharmaquality, ταιριάξαμε, αγαπάμε πολύ τις γυναίκες, υπήρχε τιμιότητα, ειλικρίνεια.

Από το μηδέν λοιπόν ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε αυτή τη σειρά για την οποία παλεύαμε ενάμιση χρόνο. Δοκιμάζαμε, ξαναδοκιμάζαμε, μέχρι να καταφέρουμε αυτό που θέλουμε. Δεν υπήρχε περίπτωση να βάλω το όνομά μου κάπου που δεν αξίζει. Κάναμε άπειρα meeting για όλα. Ήθελα να απευθύνεται στη μέση Ελληνίδα, κο­στίζει τίμια χρήματα. Το αποτέλεσμα θα ξαναπώ είναι τίμιο, ποιοτικό, μπορεί να αγγίξει το γούστο κάθε γυναίκας.

Τι άλλο θες να πετύχεις επαγγελματικά;

Είμαι εξαιρετικά γεμάτη αυτή το στιγμή. Συνεργάζομαι και με τη σειρά με τα ρούχα «Axel», που επίσης είναι πολύ ωραία και σε τίμιες τιμές. Ξέ­ρεις, ούτε εγώ δίνω πολλά λεφτά για τα ρούχα μου - και δεν θέλω και δεν τα έχω. Οπότε και αυτή η συνεργασία με κάνει εξαιρετικά χαρού­μενη.

Πηγή: TV Τύπος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved