Συγκινεί ο Χατζηδάκης: Τι δεν είπε ποτέ στον πατέρα του και τώρα μετανιώνει;
Showbiz

Συγκινεί ο Χατζηδάκης: Τι δεν είπε ποτέ στον πατέρα του και τώρα μετανιώνει;

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης στις 12 το μεσημέρι καθημερινά είναι δίπλα στην Ιωάννα Μαλέσκου στον ΣΚΑΙ και λένε «Love it», με αποκλειστικές ειδήσεις, πρόσωπα που αγαπάμε, αλλά και χρηστικά θέματα που αλλάζουν την καθημερινότητα μας.

Ο ίδιος, μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό και αποκάλυψε πράγματα που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για εκείνον.

ΕΩΣ ΤΩΡΑ η ζωή μου αποτελείται από τρεις διαφορετικές φάσεις, όλες τους υπέροχες, αλλά για διαφορετικούς λόγους. Αν έπρεπε να τις χαρακτηρίσω με δυο τρεις λέξεις θα ήταν οι εξής: Για την εργένικη ζωή θα έλεγα «απόλυτη ελευθερία, ανεμελιά». Για τη συμβίωση «συνδημιουργία, σεβασμός». Και για την τρίτη, που είναι η πατρότητα, «ευθύνη, επανεκκίνηση, μέλλον».

ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ τη στιγμή που γεννήθηκε ο γιος μου. Ήμουν δίπλα στη Χαρά σε όλη τη διάρκεια της γέννας. Είμαι ενεργός πατέρας, θέλω να είμαι παρών στα πάντα, θα προσπαθήσω να τον συμβουλεύω, χωρίς να γίνομαι παρεμβατικός. Να του υπενθυμίζω ότι στη ζωή πολλές φορές ακολουθούμε κανόνες και άλλες τους αμφισβητούμε, όχι όμως αφοριστικά, αλλά για να εξελισσόμαστε.

ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ για να πω πόσο έχει αλλάξει η καθημερινότητά μου με τη γέννησή του. Πιστεύω ότι σε έναν χρόνο θα έχω καλύτερη εικόνα. Σίγουρα όμως βιώνω πρωτόγνωρα συναισθήματα, που δεν μπορείς να περιγράψεις με λέξεις.

ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ που δεν είπα ποτέ στον πατέρα μου πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε στη διαμόρφωση του χαρακτήρα μου, είπε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved