Η Λένα Μαντά ξεσπά: «Ο Ανδρέας Γεωργίου είναι… αχάριστος. Δεν μου είπε ένα ευχαριστώ»
Showbiz

Η Λένα Μαντά ξεσπά: «Ο Ανδρέας Γεωργίου είναι… αχάριστος. Δεν μου είπε ένα ευχαριστώ»

Τι συνέβη ανάμεσα στον Ανδρέα Γεωργίου και στη συγγραφέα Λένα Μαντά;

Η Λένα Μαντά χαρακτήρισε τον Ανδρέα Γεωργίου αχάριστο, ενώ δήλωσε πως δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ για το Βαλς με 12 θεούς.

Στο web tv του “The caller” παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης η συγγραφέας και αναφέρθηκε στον Ανδρέα Γεωργίου.

«Όταν έμαθα ότι βιβλίο μου πουλάει πάρα πολύ στην Κύπρο, ερωτεύτηκα τους Κύπριους χωρίς να έχω πατήσει το πόδι μου εκεί. Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα ούτε με τον Αντρέα Γεωργίου ούτε με τον Κούλη Νικολάου. Το πρόβλημά μου πάντα και αντιδρώ άσχημα είναι όταν ο άλλος με αδικεί. Μετά το «Βαλς με 12 θεούς» άνοιξαν διάπλατα σε αυτούς τους ανθρώπους οι πόρτες του ΑΝΤ1 και δεν μου είπαν ποτέ ένα ευχαριστώ. Είναι και οι δύο αχάριστοι και το λέω χωρίς να ντρέπομαι. Δεν με πήραν ποτέ ένα τηλέφωνο να μου πουν “ρε Λένα, να είσαι καλά”, είπε η Λένα Μαντά.

Και συνέχισε, δηλώνοντας: «Εδώ δεν πληρώθηκε το Βαλς. Πήρα εγώ 1 ευρώ για τη μεταφορά του Βαλς; Όχι! Γιατί δεν είχα λεφτά για να το κάνουν. Όταν ήρθε στον ΑΝΤ1 και έπαιξε για 2 χρόνια και φάγανε ψωμί από αυτή τη δουλειά, μπράβο τους! Αλλά πάρε ένα ρημάδι τηλέφωνο και πες “ρε Λένα, να είσαι καλά”.».

Δείτε το video από την εκπομπή "Ευτυχείτε".

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved