Κώστας Καραφώτης: «Η ζωή είναι γεμάτη ανατροπές και κύκλους»
Showbiz

Κώστας Καραφώτης: «Η ζωή είναι γεμάτη ανατροπές και κύκλους»

Ο Κώστας Καραφώτης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο Fame Story.

O τραγουδιστής σε πρόσφατη συνέντευξή του ανέφερε αν θα ξαναπήγαινε στο talent show αν γυρνούσε το χρόνο πίσω, αν ενόχλησε τους γονείς του το γεγονός πως άφησε την ιατρική για το τραγούδι, ενώ αποκάλυψε αν έχει φτάσει ποτέ στο σημείο να πιάσει… προσωπικό πάτο.

Αν γυρνούσες τον χρόνο πίσω, θα πήγαινες ξανά στο Fame Story;

Φυσικά και θα πήγαινα. Κάνεις πλάκα; Αν βρισκόμαστε εδώ αυτή τη στιγμή είναι εξαιτίας αυτού. Ήμουν 25 χρόνων, μόλις είχα τελειώσει την Ιατρική...

Πώς πήρες την απόφαση να σπουδάσεις Ιατρική; Υπήρχε η νοοτροπία από το σπίτι σου «να πάρει ένα χαρτί το παιδί»;

Υπήρχε η νοοτροπία «το παιδί να γίνει κάτι» γενικότερα. Όλα αυτά που είμαι σήμερα τα οφείλω στους γονείς μου. Με σπούδασαν, θυσίασαν πράγματα για να πάρω το πτυχίο μου και στο τέλος μου είπαν: «Θα κάνεις αυτό που θέλεις εσύ και θα σε στηρίξουμε».

Δεν τους ενόχλησε που τελικά ασχολήθηκες με το τραγούδι;

Δεν μου το έδειξαν ποτέ. Είχαν στο πρόσωπό τους την έκφραση «Ελπίζουμε να ξέρεις τι κάνεις».

Και τελικά ήξερες...

Το τραγούδι ήταν πάντα το χόμπι μου. Ποτέ δεν είπα ότι πάω στη δουλειά. Πάντα έκανα τον σταυρό μου και ένιωθα ευγνώμων που κάνω το χόμπι μου και περνάω άμορφα. Από εκεί και πέρα, μέσα από το τραγούδι είδα πολλά στη ζωή μου, ταξίδεψα, γνωρίστηκα με πολλούς επιχειρηματίες. Είδα επιτυχημένους ανθρώπους, νέους, και μεγάλους ανθρώπους να καταστρέφονται και να ξαναγεννιούνται από τις στάχτες τους.

Έχεις φτάσει ποτέ στο σημείο να πιάσεις τον δικό σου προσωπικό πάτο;

Ψυχολογικά, κάποια στιγμή ναι. Όταν το 2013-2014 έπεσε η δουλειά πάρα πολύ και τα πενταήμερα έγιναν τριήμερα και διήμερα. Δεν χτυπούσε το τηλέφωνο, δεν ήξερα τι να κάνω και τι θα έκανα από εκεί και πέρα.

Σήκωσες εσύ το τηλέφωνο τότε;

Όχι, δεν το έκανα. Αν το έβλεπα σαν μπίζνες φυσικά και θα σήκωνα το τηλέφωνο να τους πω «Είμαι αυτός και κάνω αυτό». Δεν είναι ντροπή. Στη δική μας δουλειά όμως δεν το βλέπεις έτσι. Πιστεύεις ότι αν ήθελε κάποιος να σε βρει, θα σε έβρισκε.

Και πότε επανήλθες;

Χρειάστηκε να πάω στην Πάτρα και να τραγουδήσω εκεί σαν πρώτο όνομα το 2015. Στην αρχή άκουγα εκτός Αθηνών και έλεγα «αποκλείεται». Μετά σκέφτηκα ότι ίσως πρέπει να κάνω ένα βήμα πίσω. Μετά την επιτυχία που σημείωσα εκεί, επέστρεψα με εμφανίσεις στην Αθήνα. Η ζωή, βλέπεις είναι γεμάτη ανατροπέα και κύκλους», είπε στο ΟΚ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved