Κώστας Καραφώτης: «Η Εύη σου εμπνέει εμπιστοσύνη για συγκατοίκηση»
Showbiz

Κώστας Καραφώτης: «Η Εύη σου εμπνέει εμπιστοσύνη για συγκατοίκηση»

Ο Κώστας Καραφώτης τον τελευταίο χρόνο βρίσκεται στο πλευρό της fitness coach και πρώην παίκτριας του Survivor, Εύης Σαλταφερίδου.

Ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του μίλησε για το επόμενο βήμα στη σχέση τους, για το αν σκέφτεται τη δημιουργία οικογένειας, ενώ ανέφερε τι είναι αυτό που του λείπει μεγαλώνοντας.

Διανύοντας τη δεκαετία των 40, κάνεις σκέψεις για τη δημιουργία οικογένειας;

Στο παρελθόν δεν το σκεφτόμουν καθόλου. Όχι ότι το σκέφτομαι τώρα. Απλά πλέον είναι ένα σοβαρό θέμα. Τότε φαινόταν αστείο. Όταν είσαι στα 25 σου, νιώθει ότι δεν θα μεγαλώσεις ποτέ. Νιώθεις ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ να κάνεις παιδιά και οικογένεια. Το να βρεις όμως κάποιον άνθρωπο που σ' αγαπάει, σε σέβεται και μπορείς να προχωρήσεις στη ζωή σου είναι εξέλιξη. Εξαρτάται βέβαια και από τη φιλοσοφία ζωής του καθενός.

Τον τελευταίο χρόνο έχεις σχέση με τη fitness coach Εύη Σαλταφερίδου. Κυκλοφόρησαν μάλιστα κάποια δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι έκανες το επόμενο βήμα στη σχέση σου.

Ισχύει, μένουμε μαζί. Κάναμε μια κίνηση, μια δοκιμή. Η Εύη είναι ένας άνθρωπος που σου εμπνέει εμπιστοσύνη για κάτι τέτοιο. Θα δούμε πώς θα πάει. Προσπαθούμε να διαπιστώσουμε αν μπορούν δύο άνθρωποι να επικοινωνήσουν αυτή την περίοδο κάτω από μια στέγη.

Είχες συγκατοικήσει ξανά στο παρελθόν;

Είχα συγκατοικήσει για πολύ μικρό χρονικό διάστημα πριν από έντεκα χρόνια περίπου. Τότε είχα μια πολύ κακή εμπειρία. Σήμερα πρόκειται για κάτι διαφορετικό. Εχω μεγαλώσει άλλωστε. Τότε ήμουν και σε άλλη ηλικία. Θα δούμε πώς θα πάει...

Τι σου λείπει μεγαλώνοντας;

Μου λείπει πιο πολύ η μάνα μου. Στο παρελθόν, για παράδειγμα, κάναμε Χριστούγεννα χωριστά και έλεγα «Έλα μωρέ, αφού δουλεύω» ή «Ελα, μωρέ, δίπλα είμαστε, θα έρθω το επόμενο Σαββατοκύριακο». Δεν θα ζει για πάντα όμως. Οχι μόνο η μάνα μου. Όλοι οι άνθρωποι που αρχίζουν και μεγαλώνουν. Γι’ αυτό φροντίστε να είστε κοντά στους δικούς σας. Οι περισσότεροι όταν το καταλαβαίνουν έχουν ελάχιστο χρόνο να καλύψουν το κενό. Και δεν καλύπτεται. Ελπίζω να μην το καταλάβει κάποιος, όπως το κατάλαβα εγώ, έπειτα από χρόνια, είπε στο ΟΚ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved