Survivor: Η Άννα Μαρία Βέλλη είναι ερωτευμένη αλλά όχι με αυτόν που νομίζετε!
Showbiz

Survivor: Η Άννα Μαρία Βέλλη είναι ερωτευμένη αλλά όχι με αυτόν που νομίζετε!

Survivor: Με τον παιδικό της έρωτα, ένα αγόρι που υπήρξε στο πλευρό της από τότε και που η ίδια θυμάται τον εαυτό της, είναι ερωτευμένη η Άννα Μαρία Βέλλη

Το ψιλόλιγνο κορίτσι του ριάλιτι επιβίωσης που πριν από λίγο καιρό, από την ομάδα των Διασήμων προσχώρησε σε εκείνη των Μπλε, είναι εδώ και πολύ καιρό σε σχέση, σύμφωνα με το ΟΚ.

Ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά είναι ο 32χρονος σήμερα Αρκάδιος Σβολάκης των οποίων η σχέση ξεκίνησε από τα μαθητικά τους χρόνια στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια, απ’ όπου και αποφοίτησαν.

Εκείνη πέρασε στο τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, ενώ σύντομα πήρε την απόφαση να μετακομίσει στην Αθήνα και να ασχοληθεί με την υποκριτική φοιτώντας στη σχολή της Δήμητρας Χατούπη. Δεν ήρθε όμως μόνη της.

Ο Άκης όπως τον φωνάζει η Άννα Μαρία και οι φίλοι του, βρισκόταν ήδη στην πρωτεύουσα καθώς σπούδαζε στο τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Η συγκατοίκηση δεν άργησε να έρθει και το ζευγάρι έμεινε κάτω από την ίδια στέγη για έξι χρόνια.

Όμως, το 2014, οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ήταν η στιγμή που πίστεψαν ότι έπρεπε να πάρουν τις αποστάσεις τους και να ζήσουν νέες εμπειρίες. Έτσι και έγινε και ο καθένας τράβηξε τον δικό του δρόμο. Μάλιστα, στο μεσοδιάστημα δημιούργησαν και οι δύο άλλες σχέσεις. Μία από αυτές για την όμορφη youtuber ήταν με τον γνωστό τραγουδιστή και ηθοποιό Άρη Μακρή. Σχετικά πρόσφατα οι δυο τους ήρθαν και πάλι κοντά και πλέον ο Άκης είναι εκείνος που καρδιοχτυπά με την Άννα Μαρία σε κάθε αγώνισμα, βλέποντάς την στην τηλεόραση να φέρνει νίκες στην ομάδα της στον μακρινό Άγιο Δομίνικο.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved