Ζέτα Δούκα: Καταγγέλλει λεκτική και σωματική βία από τον Γιώργο Κιμούλη
Showbiz

Ζέτα Δούκα: Καταγγέλλει λεκτική και σωματική βία από τον Γιώργο Κιμούλη

Καλεσμένη στην εκπομπή Πάμε Δανάη βρέθηκε η Ζέτα Δούκα η οποία έκανε μία απίστευτη καταγγελία εις βάρος του Γιώργου Κιμούλη

Η παρέα αναφερόμενη στην πρόσφατη αποκάλυψη της Σοφίας Μπεκατώρου για τη σεξουαλική της κακοποίηση, μίλησε για την εμπειρία που η ίδια είχε, τονίζοντας όμως ότι επρόκειτο για λεκτική και σωματική βία.

«Δεν είναι σεξουαλικής φύσεως και θέλω να το τονίσω, είναι ψυχολογική και λεκτική βία. Ήταν πριν από 13-14 χρόνια σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας με ένα πολύ ωραίο έργο, με σπουδαίο καστ. Ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης και ηθοποιός ήταν επικεφαλής του θιάσου, ο οποίος είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός» είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός η οποία στη συνέχεια υποστήριξε ότι ο συμπρωταγωνιστής της Γιώργος Κιμούλης άσκησε πάνω της σωματική, ψυχολογική και λεκτική βία. «Όσο οι κριτικές ήταν καλές τόσο χειρότερη γινόταν η συμπεριφορά του» αποκάλυψε η Ζέτα Δούκα, κάνοντας λόγο για κλωτσιές και βρισιές που όπως είπε, εισέπραξε στα παρασκήνια.

Και συνέχισε: «Δεν είναι σεξουαλικής φύσεως και θέλω να το τονίσω, είναι ψυχολογική και λεκτική βία. Ήταν πριν από 13-14 χρόνια σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας με ένα πολύ ωραίο έργο, με σπουδαίο καστ.

Ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης και ηθοποιός ήταν επικεφαλής του θιάσου, ο οποίος είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός... Γνωρίζω ότι πολλοί συνάδελφοί μου έχουν υποστεί τέτοιου είδους συμπεριφορές και από τον ίδιο και από άλλους και χειρότερα πράγματα και αυτή τη στιγμή, αυτό που κάνω είναι να ανοίξω τον δρόμο της προσωπικής και ονομαστικής ομολογίας» είπε η ηθοποιός αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό τους ανθρώπους του πάνελ.

Και συνέχισε: «Δεν υπάρχει ένας άνθρωπος που μου τσάκισε τόσο πολύ την αξιοπρέπεια και με έκανε να ζήσω υπό καθεστώς φόβου και γνωρίζοντας εκ των υστέρων ότι είναι ο τρόπος του, δεν έχεις κάτι να κάνεις. Για μένα αυτός ο άνθρωπος ήταν σαν να μην υπήρχε όλα αυτά τα χρόνια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved