Συγκλονίζει η Κοντογεώργη: «Ανακαλώ όλες τις φορές που βίωσα σεξουαλική παρενόχληση και βία»
Showbiz

Συγκλονίζει η Κοντογεώργη: «Ανακαλώ όλες τις φορές που βίωσα σεξουαλική παρενόχληση και βία»

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις επώνυμων γυναικών μετά τις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα.

Αυτή τη φορά η Νάντια Κοντογεωργή συγκλονίζει με την αποκάλυψή της αφού και η ίδια έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και σωματικής, λεκτικής και ψυχολογικής βίας.

Η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια της εκπομπής «Φλερτ», θέλοντας να στηρίξει δημόσια την συνάδελφο της, προχώρησε σε μια ανατριχιαστική περιγραφή όντας η ίδια το θύμα.

Η ίδια στην έναρξη της εκπομπής της είπε χαρακτηριστικά: «Χαιρετίζω την κίνηση της Ζέτας, χαιρετίζω την κίνηση των ανθρώπων που πηγαίνουν πέρα από τον φόβο και λειτουργούν με αγάπη. Ο κόσμος αλλάζει» είπε μεταξύ άλλων ενώ λίγο αργότερα μέσω insta story εξομολογήθηκε:

«Όσο περνούν οι ώρες, ανακαλώ όλες τις φορές στη ζωή μου που βίωσα σεξουαλική παρενόχληση, λεκτική βία, ψυχολογική βία, σωματική βία, τις φορές που έφευγα από πρόβες κλαίγοντας και τρέμοντας, τις φορές που ξυπνούσα και δεν ήθελα να πάω στο γύρισμα ή στο θέατρο που λάτρευα επειδή κάποιος ή κάποια συνάδελφος ή σκηνοθέτης έχριζε ψυχιατρικής βοήθειας αλλά αντ’ αυτού «όφειλα» να υποστώ τις συμπεριφορές τους νιώθοντας πως εγώ κάνω κάτι λάθος.

Προσπάθησα να είμαι ευγενής, να κάνω ψυχοθεραπεία, να ατσαλωθώ για να το διαχειρίζομαι στο μέλλον καλύτερα, τώρα ξέρω ότι δεν έκανα εγώ κάτι λάθος, ότι δεν έπρεπε να το διαχειριστώ καλύτερα. Τώρα πια Ζέτα θα ξέρουμε όλοι ότι δεν είναι ok. Οι κανόνες άλλαξαν ήδη. Όταν τα θέατρα ανοίξουν θα είναι και οι ψυχές μας ορθάνοικτες. Σ ευχαριστώ Ζέτα Δούκα», έγραψε η ίδια προκαλώντας ανατριχίλα με την περιγραφή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved