Κατερίνα Γερονικολού: Η νέα ανάρτηση μετά τις καταγγελίες για τον Γιώργο Κιμούλη
Showbiz

Κατερίνα Γερονικολού: Η νέα ανάρτηση μετά τις καταγγελίες για τον Γιώργο Κιμούλη

Κατερίνα Γερονικολού: Η γνωστή ηθοποιός συγκέντρωσε αρκετά θετικά μηνύματα, ενώ αυτή τη φορά θέλησε να κάνει μια διαφορετική ανάρτηση...

Μετά την καταγγελία της Ζέτας Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη, ακολούθησε μια σειρά νέων εξομολογήσεων με ηθοποιούς πρώτης γραμμής να περνούν σε μεγάλες αποκαλύψεις για την περίοδο της συνεργασίας τους με τον γνωστό ηθοποιό.

Η Κατερίνα Γερονικολού ήταν από τις πρώτες γυναίκες του χώρου που αμέσως έσπευσε να υποστηρίξει τη Ζέτα Δούκα μέσω instagram, συγκεντρώνοντας αμέσως το ενδιαφέρον και την προσοχή του κοινού.

Η γνωστή ηθοποιός έκανε τη νέα της ανάρτηση στο instagram, θέλοντας να επικεντρωθεί αυτή τη φορά στα θετικά της υποκριτικής, αλλά και στους ανθρώπους του χώρο που μένουν μακριά της, εξαιτίας του κορονοϊού.

«Κι αυτό το χαμόγελο για όλους τους δασκάλους-συναδέλφους-συνεργάτες που μας έκαναν να ανυπομονούμε να χωθούμε στην αγκαλιά της σκηνής, στην παρέα του γυρίσματος! Σε όλους τους «οδηγούς» που δε μας άφησαν με την καλοσύνη τους να εγκαταλείψουμε τα όνειρα μας» έγραψε στη νέα της ανάρτηση η Κατερίνα Γερονικολού.

Δείτε τις φωτογραφίες....

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved