Survivor: Πώς ήταν και πώς έγιναν οι παίκτες στον Άγιο Δομίνικο!
Showbiz

Survivor: Πώς ήταν και πώς έγιναν οι παίκτες στον Άγιο Δομίνικο!

Survivor: Πάει ένας μήνας και κάτι μέρες από τότε που οι παίκτες μπήκαν στις καλύβες τους στον Άγιο Δομίνικο και ήδη οι αλλαγές είναι πολύ μεγάλες στην εξωτερική τους εμφάνιση. 

Η αφαγία όλων αυτών των ημερών, κοινώς η... υποχρεωτική δίαιτα του Survivor έχει φέρει αποτελέσματα, μιας και ανεξαιρέτως οι παίκτες και της Κόκκινης και της Μπλε ομάδας έχουν σημαντικές αλλαγές στην εμφάνισή τους από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι σήμερα.

Κυρίως βέβαια οι Κόκκινοι οι οποίοι έχουν συνεχείς ήττες στα αγωνίσματα και έτσι δεν έχουν την τύχη των Μπλε που έχουν γευτεί και κάποια έπαθλα φαγητού όπως πίτσα, μακαρόνια, πρωτεϊνούχες μπάρες, φυστικοβούτυρα, cup cakes και πολλές ακόμα λιχουδιές.

Οι Κόκκινοι όμως, έχουν στο καθημερινό τους διατροφολόγιο μόνο φακές, ρύζι, καρύδες και πού και πού καμιά καλή ψαριά αλλά πόσο να σε χορτάσουν τα ψάρια όταν έχεις τόσες μέρες να φας.

Εμείς συγκεντρώσαμε τις φωτογραφίες των παικτών κατά την είσοδό τους στο παιχνίδι, κατά τη διάρκεια της διαδρομής τους αλλά και πώς έχουν γίνει σήμερα και φυσικά μόνο έτσι θα καταφέρετε να δείτε τις τεράστιες αλλαγές που έχουν γίνει στις εμφανίσεις τους. Προσθέστε ένα ακόμα tip στην εμφάνιση των αντρών που ελλείψει κομμωτή, έχουν πλέον μακριά και απεριποίητα κουρέματα και φυσικά μούσια και μουστάκια. Δείτε τους στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved