Δώρα Χρυσικού: Ξεσπά με ανάρτηση μετά τις καταγγελίες για τον Κώστα Σπυρόπουλο!
Showbiz

Δώρα Χρυσικού: Ξεσπά με ανάρτηση μετά τις καταγγελίες για τον Κώστα Σπυρόπουλο!

Σάλος έχει δημιουργηθεί μετά τις δημόσιες καταγγελίες της Ζέτας Δούκας για τον Γιώργο Κιμούλη για σωματική, λεκτική και ψυχολογική βία.

Μετά από αυτό, νέες καταγγελίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από την Τζένη Μπότση, την Αγγελική Λάμπρη και την Λουκία Μιχαλά για τις κατηγορίες κατά του Κώστα Σπυρόπουλου για σεξουαλική παρενόχληση.

Η Δώρα Χρυσικού μετά την κοινή της ανακοίνωση με τον Νίκο Ψαρρά που στήριξαν δημόσια την Ζέτα Δούκα, έστειλε πριν από λίγες ώρες το δικό της προσωπικό μήνυμα μέσα από την σελίδα της στο Facebook.

H ηθοποιός με αφορμή τις νέες καταγγελίες που έγιναν σήμερα, έγραψε: «Μετά τις απανωτές καταγγελίες συναδέλφων για κακοποιητικές συμπεριφορές κάποιοι έχουν χάσει τον ύπνο τους. Λογικό και αναμενόμενο. Δεν πειράζει όμως γιατί τόσα χρόνια τον χάναμε εμείς, τα κορίτσια και αγόρια που πέσαμε στα ασεβή χέρια σας, πληρώνοντας βαρύ τίμημα για να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Ας έρθουν όλα στο φως πια.»

Και συνέχισε, λέγοντας; «Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Και όταν ξανανοίξουν τα θέατρα θα ξανά συστηθούμε , και θα ανασάνουμε αλλιώς , και θα ξέρουμε πως αυτή η νίκη είναι όλων μας. Τα λέω αυτά και δάκρυα κυλάν από τα μάτια μου, σκεπτόμενη το θάρρος και τη γενναιότητα των συναδέλφων μου, τα χρόνια της ντροπής, της ενοχής, της απαξίωσης και του φόβου , του κινδύνου . Της σιωπηλής υποψίας ότι δεν υπήρχε εναλλακτική. Μιλάω αυτές τις μέρες με συναδέλφους μου και όλοι λέμε το ίδιο «κάτι αλλάζει ρε γαμώτο» . Καιρός ήταν. Τώρα είναι της μόδας η αλήθεια. Είμαστε εμείς . Και σε όσους δεν αρέσει ΞΥΔΙ».

Δείτε το post της Δώρας Χρυσικού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved