Μιχαλάκη-Παπαγεωργίου: Η Δρόσω όρισε ημερομηνία γάμου με τον γιο της Φιλαρέτης Κομνηνού
Showbiz

Μιχαλάκη-Παπαγεωργίου: Η Δρόσω όρισε ημερομηνία γάμου με τον γιο της Φιλαρέτης Κομνηνού

Άγριες Μέλισσες: Μπορεί στην αγαπημένη σειρά η Δρόσω να περνάει δύσκολα και να είναι ένα πραγματικά πολύ πονεμένο πλάσμα, όμως in real life η Δανάη Μιχαλάκη βιώνει την απόλυτη ευτυχία. 

Και ο λόγος φυσικά είναι ο σύντροφός της Γιώργος Παπαγεωργίου, ο γοητευτικός ηθοποιός ο οποίος είναι, ως γνωστόν, γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού.

Το ζευγάρι σκεφτόταν εδώ και καιρό να παντρευτεί όμως οι εξελίξεις με την πανδημία τους... πρόλαβαν. Όμως, τώρα είναι αποφασισμένοι να ζήσουν την ομορφότερη ημέρα της ζωής τους όπως ακριβώς την έχουν φανταστεί.

Σύμφωνα με τη Real, λοιπόν, οι δύο ερωτευμένοι θα παντρευτούν στη Σύρο, από όπου κατάγεται και μεγάλωσε η ηθοποιός, και μάλιστα ο γάμος θα γίνει την ημέρα των γενεθλίων της, στις 7 Αυγούστου.

Το ζευγάρι θέλει ο γάμος τους να είναι ένα μεγάλο πάρτι που θα διασκεδάσουν μαζί με λίγους συγγενείς και καλούς φίλους. Ήδη άρχισαν τις προετοιμασίες.

«Υπάρχει στα σχέδια μας ο γάμος, το συζητάμε, το θέλουμε. Δεν ξέρουμε το πότε και το πού. Παίζει πάρα πολύ ο Covid σε όλο αυτό, στο πώς και τι. Έχω κάνει πρόταση γάμου, δεν έγινε παραδοσιακά» είχε αποκαλύψει ο ηθοποιός σε τηλεοπτική του συνέντευξη. Όμως δεν ήθελε να αποκαλύψει κάτι παραπάνω.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved