Κατερίνα Λέχου: Με τρεμάμενη φωνή σπάει η σιωπή της για τον Κιμούλη: «Με έβριζε πάνω στη σκηνή»
Showbiz

Κατερίνα Λέχου: Με τρεμάμενη φωνή σπάει η σιωπή της για τον Κιμούλη: «Με έβριζε πάνω στη σκηνή»

Στην κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό, μίλησε η Κατερίνα Λέχου.

Σε μια εξομολόγηση που σοκάρει η ηθοποιός μίλησε στη Φαίη Σκορδά και έσπασε τη σιωπή της αποκαλύπτοντας τη λεκτική βία που υπέστη από τον Γιώργο Κιμούλη.

«Αυτή είναι η στιγμή που κάποιοι άνθρωποι πρέπει να βρεθούν προ των ευθυνών τους. Όλες αυτές οι αποκαλύψεις που γίνονται επισύρουν πολλές συνέπειες γιατί έχουν οικογένειας και από τους θύτες και από τα θύματα. Προσωπικά μέσα μου το έχω διαχειριστεί και το έχω συγχωρέσει όμως δεν μπορώ να το αποσιωπήσω και όλη αυτή την εβδομάδα με «έτρωγε» και είχα τρομερή ανησυχία να το πω γιατί δεν θα ένιωθα καλά με τον εαυτό μου, ότι δεν έχω κάνει το καθήκον μου», είπε με τρεμάμενη φωνή και συνέχισε:

«Είμαι ταραγμένη, συγγνώμη. Το αίσθημα του φόβου ξύπνησε μέσα μου σαν τα αγριόχορτα. Αφορά μια επαγγελματική μου συνεργασία που τη διαχωρίζω τελείως από τη την προσωπική μου εμπλοκή. Αφορά στο έτος 2003-2004 και τη βίωσα για όλη τη σεζόν. Αφορά στη συνεργασία μου με τον Γιώργο Κιμούλη. Βίωσα επί σκηνής αντιεπαγγελματική συμπεριφορά.... Με έβριζε κατά τη διάρκεια της παράστασης και δεν ήξερα αν μπορώ να το αντιμετωπίσω».

«Δεν ξέρεις αν μπορείς να επιβιώσεις, σε ενδιαφέρει η επιβίωση σου μόνο εκείνη τη στιγμή και είναι ένας τρομερός ιστός αράχνης που δεν τον καταλαβαίνεις, απλώνεται. Φοβόμουν δεν ξέρω… ένιωθα ενοχές ότι μπορεί να φταίω κι εγώ. Βρήκα το δρόμο μου μετά. Μου κόστισε και προσωπικά αλλά αυτό το κομμάτι δεν θέλω να το θίξω γιατί δεν αφορά τον κόσμο. Είναι άλλο η αυστηρότητα και η πειθαρχεία και άλλο ένα καθεστώς διαρκείας να πλανάται στον αέρα. Εννοείται ότι έπινα ενώ δεν έπινα ποτέ σε χώρο εργασίας… έβγαλα δερματικά, τα οποία μετά υποχώρησαν, ήμουν 34 ετών.

Μου έγινε ξανά πρόταση συνεργασίας αλλά δεν… Είχα ακούσει και για άλλους συναδέλφους και για άλλες περιπτώσεις που βγήκαν ή θα βγουν. Τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τις σκοτεινές πλευρές. Το οφείλουμε για να καθαρίσει η κατάσταση, έχω ευθύνη γιατί δεν ήξερα να προστατέψω τον εαυτό μου.

Τώρα έχω συγχωρέσει τον εαυτό μου», είπε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved