Αγγελική Λάμπρη: Στο πλευρό της ο Καπουτζίδης! Την συνόδευσε στην χθεσινή της συνέντευξη
Showbiz

Αγγελική Λάμπρη: Στο πλευρό της ο Καπουτζίδης! Την συνόδευσε στην χθεσινή της συνέντευξη

Περήφανη δήλωσε χθες (1/2) στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, η Αγγελική Λάμπρη μετά τη χιονοστιβάδα καταγγελιών από Ελληνίδες ηθοποιούς για την κάθε μορφή βίας που καταγγέλλουν δημόσια. 

Η ηθοποιός μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και την Ανδριάννα Παρασκευοπούλου για τη σοκαριστική εμπειρία που υποστηρίζει πως είχε με γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε», στην χθεσινοβραδινή συνέντευξη της Αγγελικής Λάμπρη, την συνόδευσε ο καλός της φίλος και ηθοποιός, Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι από τους πρώτους ανθρώπους που γνώριζαν για το περιστατικό παρενόχλησης της ηθοποιού και ήταν και είναι στο πλευρό της συνεχώς. Την συνόδευσε στο κανάλι της ΕΡΤ και την στηρίζει καθημερινά με κάθε τρόπο.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Αγγελική Λάμπρη δεν θα προχωρήσει σε καμία άλλη δήλωση, καθώς θέλει να βάλει μια τελεία στις καταγγελίες που έχει κάνει μαζί με τις υπόλοιπες 13 ηθοποιούς κατά του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved