Η Αντελίνα έκανε πρεμιέρα και αυτές είναι οι μεγάλες αλλαγές που έχει τολμήσει στην εμφάνισή της
Showbiz

Η Αντελίνα έκανε πρεμιέρα και αυτές είναι οι μεγάλες αλλαγές που έχει τολμήσει στην εμφάνισή της

Η Αντελίνα βρήκε το concept που της ταίριαξε όσο κανένα άλλο! 

Η Αντελίνα Βαρθακούρη και ο Χάρης είναι ξανά μαζί στην τηλεόραση και το τηλεοπτικό κοινό δείχνει να ξαναθυμάται τις ωραίες στιγμές που μας είχαν χαρίσει στην προηγούμενη συνεργασία τους, όταν είχαν λάβει μαζί μέρος στο Globetrotters.

Το ζευγάρι το Σάββατο (30-01) έκανε πρεμιέρα στο νέο του τηλεοπτικό του σπίτι στο ΣΚΑΙ με την εκπομπή «Σου Κου Family» και ναι, είναι αυτό που ξέρουν καλά να κάνουν… να περνάνε καλά, να βγαίνει προς τα έξω, να διασκεδάζουν, να μοιράζονται και να είναι αληθινοί!

Στην πρώτη της εμφανίσει η Αντελίνα ήταν πιο εντυπωσιακή από ποτέ. Με υπέροχο midi φόρεμα άλλης δεκαετίας, συνδυασμένο με λευκές γόβες και υπέροχα αξεσουάρ.

Η Αντελίνα είναι από τα κορίτσια που ξέρουν τις ατέλειες τους αλλά και τα «δυνατά» τους σημεία οπότε άλλα φροντίζει να τα αναδεικνύει και άλλα να τα «καμουφλάρει» όπως πρέπει!

Με αφορμή την επανεμφάνισή της στην τηλεόραση, ψάξαμε και βρήκαμε πολλές από τις εμφανίσεις της και στα media και σε εξόδους και εντοπίσαμε τις μεγάλες αλλαγές που έχει κάνει στην εμφάνισή της. Συμπέρασμα;

Είναι πάντα το ίδιο όμορφη και λαμπερή, είτε ξανθιά είτε μελαχρινή!

Δες την στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved