Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Συγκινήθηκα που παίζουμε μαζί με την κόρη μου»
Showbiz

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Συγκινήθηκα που παίζουμε μαζί με την κόρη μου»

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε μεταξύ άλλων για την συνεργασία του με την κόρη του, Όλγα!

Η κόρη έρχεται για να μείνει; Ναι, έρχεται για να μείνει...

Τον ρόλο της κόρης κρατάει μία έκτων δύο πραγματικών κορών σας, η Όλγα. Της δώσατε κάποια συμβουλή; Δεν χρειάστηκε να της δώσω κάποια συμβουλή, γιατί και οι δύο κόρες μου είναι αρκετά συγκροτημένες και τις όποιες συμβουλές τις έχουν πάρει πριν φτάσουμε στο σημείο να δουλέψουμε μαζί. Βέβαια, όσον αφορά τη συνεργασία μου με την Όλγα, δεν σας κρύβω ότι συγκινήθηκα που παίζουμε μαζί.

Αν δεν κάνω λάθος, είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεστε;

Η Όλγα είχε συμμετάσχει και στη δραματική σειρά εποχής «Το Κόκκινο Ποτάμι» όπου έπαιζα, αλλά δεν είχαμε βρεθεί στο ίδιο πλάνο. Τώρα, όχι μόνο είμαστε στο ίδιο πλάνο, αλλά υποδυόμαστε πατέρα και κόρη. (Γελάει.)

Η Όλγα είχε κάποιο άγχος;

Από ό,τι μου είπε η ίδια, στα πρώτα γυρίσματα είχε άγχος και προτιμούσε να μην παίζουμε μαζί. Είχαμε να κάνουμε κάποιες δραματικές σκηνές, εντελώς κόντρα σε εμάς, και την έπιαναν τα γέλια. Στη συνέχεια, όμως, το ξεπέρασε και το αποτέλεσμα βγήκε πολύ καλό.

Πώς βλέπετε τη στροφή των καναλιών να επενδύσουν ακόμη περισσότερο στην ελληνική μυθοπλασία;

Χάρηκα πάρα πολύ. Τα κανάλια πρέπει να ποντάρουν στην ελληνική μυθοπλασία και ελπίζω να συνεχίσουν έτσι, Να μην παρασυρθούν από την εφήμερη επιτυχία κάποιων ριάλιτι. Αυτά είναι μόδες που περνούν γρήγορα. Από εκεί και πέρα, η μυθοπλασία ήρθε για να μείνει και μένει, όπως έχει αποδειχθεί και από την τηλεοπτική ιστορία.

Έχετε κάποια άλλα σχέδια, πέρα από «Το Καφέ της Χαράς» που βρίσκεται σε εξέλιξη, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες;

Αυτή την περίοδο είμαι συγκεντρωμένος στο «Καφέ της; Χαράς» και περιμένω να δω τι θα γίνει, αν θα ανοίξουν και πάλι τα θέατρα και κάτω από ποιες συνθήκες, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved