Ιωάννα Μαυρέα: Αυτός είναι ο λόγος που διακόπτει συχνά τις σκηνές της στη «Φαμίλια»
Showbiz

Ιωάννα Μαυρέα: Αυτός είναι ο λόγος που διακόπτει συχνά τις σκηνές της στη «Φαμίλια»

Ιωάννα Μαυρέα: Η γνωστή ηθοποιός μιλά για το ρόλο της ως μητέρα και πεθερά στην κωμική σειρά του ANT1

Φέτος επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από τη νέα σειρά του ANT1, Η Φαμίλια. Η Ιωάννα Μαυρέα έδωσε τη νέα της συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με την Υρώ Μανέ, αλλά στο λόγο που συχνά διακόπτει τις σκηνές κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Η Τζο γιατί είναι σε κόντρα με τη συμπεθέρα της τη Δέσποινα;


«Για τον ίδιο λόγο που αντιπαθεί και τον γαμπρό της. Έχουν μπει στη ζωή της κόρης της και δεν είναι πια αυτή το επίκεντρο. Αν βάλουμε δε και την καταγωγή της τότε το πράγμα αγριεύει».

Η Τζο είναι από τους πλούσιους που δεν έχουν επαφή με τα κοινά προβλήματα των «απλών ανθρώπων», όπως το να πληρώνεις λογαριασμούς. Είναι αυτάρεσκη, πολύ κομψή, ντυμένη πάντα άψογα και με ακριβά ρούχα. Οπότε τη Δέσποινα τη θεωρεί λαϊκή...

«Φαινομενικά αυτές οι δύο γυναίκες έχουν όντως διαφορές. Αλλά σίγουρα έχουν κοινό την αγάπη προς τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους. Οπότε αυτά που χωρίζουν είναι λιγότερα και ευτελέστερα αυτών που τις ενώνουν».

Θα σταματήσουν να παρεμβαίνουν στο ζευγάρι;

«Μεταξύ τους μπορεί να τα βρουν, να κάνουν και παρέα αλλά να σταματήσουν να παρεμβαίνουν στο ζευγάρι το βλέπω λίγο δύσκολο. Νομίζω ότι το θεωρούν υποχρέωση τους».

Φαντάζομαι με την κυρία Μανέ θα είναι πολλές οι στιγμές που θα πρέπει να διακόψετε το γύρισμα από τα γέλια.

«Με την Υρώ γελάω πολύ. Την παρατηρώ πώς πετάει την ατάκα, την ευκολία που έχει να χειρίζεται το αστείο, μαθαίνω από τον τρόπο της. Ναι, πολλές φορές διακόπτουμε λόγω γέλιων».

Θα βρει η Τζο σύντροφο κι αν ναι θα ηρεμήσει ή θα τον θέλει του χεριού της; «Δεν ξέρω αν θα βρει κάποιον άνθρωπο. Τι να πω; θα μπορούσε να ηρεμήσει; Ισως τον πρώτο καιρό. Μετά νομίζω θα συνέχιζε ακάθεκτη να είναι αυτή που είναι».


Υπάρχουν σχέδια για το θέατρο για τη μετά καραντίνας εποχή;

«Σχέδια υπάρχουν αλλά αν κάτι μου έμαθε όλη αυτή η ιστορία που βιώνουμε είναι να μην περιμένω τίποτα. Μακάρι να είμαστε όλοι καλά και θα δούμε».

Πηγή: TV24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved