Η Ήβη Αδάμου έγινε ξανθιά! Δες τη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της
Showbiz

Η Ήβη Αδάμου έγινε ξανθιά! Δες τη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της

Ήβη Αδάμου: Μετά από πάρα πολλά χρόνια έκανε τη μεγαλύτερη αλλαγή στην εμφάνισή της

Την γνωρίζουμε από αρκετά νεαρή ηλικία, όπου και κατάφερε να ξεχωρίσει από την πρώτη της κιόλας δισκογραφική δουλειά. Η Ήβη Αδάμου, πλέον μετρά αρκετά χρόνια στο χώρο της μουσικής, ενώ έχει βρει την απόλυτη ευτυχία δίπλα στον Μιχάλη Κουινέλη και την κορούλα τους.

Η γνωστή τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε μιλήσει για τις μεγάλες αλλαγές που ήρθαν στη ζωή της μετά τη γέννηση της κορούλας της...

«Ωρίμασα πολύ από τότε που έγινα μητέρα. Δεν μπορώ να δω με τίποτα πια ειδήσεις, το γυρίζω αμέσως. Κάτι με πιάνει και «πνίγομαι» από την αρνητικότητα των γεγονότων. Επίσης, δεν μπορώ να δω εύκολα ταινίες με παιδιά, γιατί συγκινούμαι πολύ. Γενικά, όμως, από τότε που μπήκε στη ζωή μου η μητρότητα, έχω αυξήσει τις φοβίες μου, αλλά και τις άμυνές μου απέναντι σε αυτές», είχε δηλώσει.

Και σε αυτό το lockdown η οικογένεια παραμένει μαζί με την Ήβη να έχει διάθεση για μεγάλες αλλαγές. Η γνωστή τραγουδίστρια αποφάσισε να αλλάξει τα μαλλιά της και η αλήθεια είναι πως με τόσο ξανθιές αποχρώσεις δεν την είχαμε ξαναδεί.

Η τραγουδίστρια πόζαρε στο φωτογραφικό φακό δείχνοντας έτσι το νέο της hair look το οποίο και τη ταιριάζει αρκετά. Φυσικά η νέα της φωτό ανέβηκε στο instagram με τους διαδικτυακούς της φίλους να σπεύδουν να σχολιάσουν το νέο της look.

Η αλήθεια είναι πως όποιο χρώμα και να επιλέξει για τα μαλλιά της, η Ήβη παραμένει μια κούκλα! Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved