Πηνελόπη Πλάκα: «Κάποια στιγμή πρέπει να μπουν τα πράγματα στη θέση τους»
Showbiz

Πηνελόπη Πλάκα: «Κάποια στιγμή πρέπει να μπουν τα πράγματα στη θέση τους»

Πηνελόπη Πλάκα: Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στο σάλο των ημερών μετά τις καταγγελίες κατά γνωστών καλλιτεχνών..

Μετρά πλέον αρκετά χρόνια στο χώρο της υποκριτικής, αφού τη γνωρίσαμε σε νεαρή ηλικία μέσα από τις συμμετοχές της σε τηλεοπτικές σειρές. Η Πηνελόπη Πλάκα φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ1, Χαιρέτα μου τον Πλάτανο.

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε τη νέα της συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη γενναία απόφαση των συναδέρφων της, να καταγγείλουν δημόσια γνωστούς ηθοποιούς και σκηνοθέτες για όποια μορφή βίας και να δέχτηκαν στο παρελθόν...

Στο ξεκίνημα σου στον χώρο της υποκριτικής, όταν έκανες τα πρώτα σου βήματα, περίμενες ότι θα έχεις αυτή την πορεία;

Κοίταξε, για να είμαι ειλικρινής, όπως προανέφερα, στη ζωή μου λειτουργώ πάντα με το ένστικτο. Το ένστικτο μου, λοιπόν, μου έλεγε ότι θα μπορέσω και θα τα καταφέρω στον χώρο της υποκριτικής. Το πίστευα πάρα πολύ εξαρχής και δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία. Αυτό βέβαια, κάνει πιο δύσκολη την προσωπική δουλειά με τον εαυτό μου, γιατί δεν απολαμβάνω αυτά που μου έρχονται. Δηλαδή, επειδή τα νιώθω από πριν, δεν τα χαίρομαι όταν μου συμβαίνουν. Αυτό είναι κάτι που προσπαθώ να λύσω με τον εαυτό μου, Γενικά, όμως, έχω πάρα πολλά όνειρα, δεν σταματούν...

Βάζεις στόχους στη ζωή σου;

Ναι, βάζω πάρα πολλούς στόχους. Κάθε χρονιά λέω έχω αυτούς τους στόχους για τα επόμενα τρία χρόνια και μετά θα γίνει μία παύση για να δημιουργήσω οικογένεια. Όμως στην πορεία όλο αυτό το αναιρώ και λέω θα βάλω στόχους για τα επόμενα έξι χρόνια και μετά θα κάνω οικογένεια. Προσπαθώ να βάλω όλα τα «θέλω» μου σε στόχους, αλλά αυτή δεν είναι ζωή και, φυσικά, δεν είναι σωστό, και το αντιλαμβάνομαι. (Γελάει.) Οπότε, νομίζω ότι όλα θα έρθουν στη ζωή μου όπως είναι να έρθουν και θα κυλήσουν ωραία.

Θέλεις να κάνεις οικογένεια;

Θα ήθελα να δημιουργήσω οικογένεια. Βέβαια, το θα ήθελα να κάνω οικογένεια απέχει πάρα πολύ από το θα κάνω οικογένεια. Πρέπει να βρεις τον κατάλληλο σύντροφο, να θέλεις πραγματικά να μπεις στη διαδικασία να κάνεις ένα παιδί. Όμως μου αρέσει πολύ η οικογένεια. Δεν ονειρεύομαι τον γάμο, αλλά την οικογένεια.

Αισθάνεσαι τυχερή για όλα όσα σου έχουν έρθει;

Αισθάνομαι πολύ τυχερή. Νομίζω πως ο παράγοντας τύχη παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Πάντα, όταν εύχομαι κάτι στους ανθρώπους, είναι υγεία και τύχη. Αυτά τα δύο.


Τις τελευταίες ημέρες έχουν τοποθετηθεί δημόσια πολλές συνάδελφοι σου και έχουν καταγγείλει τη βία σε οποιαδήποτε μορφή της που έχουν υποστεί σε συνεργασίες τους από ηθοποιούς - σκηνοθέτες. Εσένα σου έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο όλα αυτά τα χρόνια;

Γενικά νομίζω πως, όταν βρίσκεσαι σε αυτόν τον χώρο, σου συμβαίνει κάτι, είτε είναι μικρό είτε είναι μεγάλο. Εγώ το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι ένα μπράβο σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που το έχουν δουλέψει μέσα τους, στις γυναίκες και στους άντρες, και έχουν την ψυχική δύναμη να βγουν και να το ομολογήσουν δημόσια. Κάποια στιγμή, πρέπει να μπουν τα πράγματα στη θέση τους και να σταματήσει όλο αυτό που συμβαίνει. Χαίρομαι πάρα πολύ για το γεγονός ότι μίλησαν για όσα έχουν περάσει.

Πηγή: ΜΥtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved