Η «μούσα» του Γιώργου Λάνθιμου έτοιμη να πρωταγωνιστήσει και στη νέα του ταινία
Showbiz

Η «μούσα» του Γιώργου Λάνθιμου έτοιμη να πρωταγωνιστήσει και στη νέα του ταινία

Ο Γιώργος Λάνθιμος έχει βρει τη «μούσα» του, που δεν είναι άλλη από την Έμα Στόουν!

Μετά την «Ευνοούμενη», ο καταξιωμένος Έλληνας σκηνοθέτης με καταγωγή από την Ικαρία ετοιμάζεται να συναντήσει ξανά την αγαπημένη του πρωταγωνίστρια στην καινούργια ταινία του, με τίτλο «Poor Things».

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, το σενάριό της θα συνυπογράψουν οι Γιώργος Λάνθιμος και Τόνι Μακ Ναμάρα, σεναριογράφος της οσκαρικής «Ευνοούμενης», ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρία Element Pictures, η οποία είχε αναλάβει και την παραγωγή της προηγούμενης ταινίας του. Η νέα ταινία βρίσκεται ακόμα στα σκαριά, ενώ, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ξένα media, τα γυρίσματα αναμένεται να αρχίσουν το προσεχές φθινόπωρο σε Γλασκόβη, Παρίσι και Αλεξάνδρεια.

Kινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου Το φιλμ «Poor Things» είναι η κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου που κυκλοφόρησε το 1992 ο Σκοτσέζος συγγραφέας Άλισντερ Γκρέι. Η υπόθεση εκτυλίσσεται στη Γλασκόβη, στην Αλεξάνδρεια και στο Παρίσι της δεκαετίας του 1880. Το στόρι περιστρέφεται γύρω από τις ερωτικές ζωές δύο γιατρών με μια μοιραία γυναίκα.

Η Έμα Στόουν, που θα συνεργαστεί για τρίτη φορά με τον Λάνθιμο, θα έχει, φυσικά, πρωταγωνιστικό ρόλο! Ο Έλληνας σκηνοθέτης, όμως, έχει πάρει φόρα και, εκτός από το «Poor Things», ετοιμάζει και την κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος «The Hawkline Monster» («Το τέρας του Χόκλιν») του Ρίτσαρντ Μπρότιγκαν.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved