Mike: Συγκινεί με την αφιέρωση στην Τσαγκρινού για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου
Showbiz

Mike: Συγκινεί με την αφιέρωση στην Τσαγκρινού για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

Ο Mike με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου συγκίνησε τα πλήθη με το βίντεο – αφιέρωση στην σύντροφό του Έλενα Τσαγκρινού.

Ο γνωστός τραγουδιστής έχει μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν για την πρόσφατη περιπέτεια υγείας που είχε, παλεύοντας τότε με τον καρκίνο.

Στο πλευρό του ήταν πάντα η αγαπημένη του σύντροφος, Έλενα Τσαγκρινού, η οποία τον στήριζε, τον στηρίζει και θα τον στηρίζει σε όλα. Είναι ένα από τα πιο αγαπητά και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

O Mike με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, ανάρτησε ένα βίντεο, απευθυνόμενος στην Έλενα Τσαγκρινιού και το συνόδευσε με τα παρακάτω λόγια.

Ο τραγουδιστής έγραψε χαρακτηριστικά μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram: «Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου! Αυτό το βίντεο που βλέπεις είναι από ένα βράδυ στο δωμάτιο του νοσοκομείου κατά την διάρκεια των χημειοθεραπειών, παρέα με την Έλενα! Μας είχε πιάσει ένα νευρικό γέλιο γιατί σκεφτόμασταν πως θα ήταν αν έφευγα κρυφά από το νοσοκομείο ενώ ήμουν υπό την επήρεια ηρεμιστικών φαρμάκων που έπαιρνα τότε για να κοιμηθώ!! Απ’ ότι φαίνεται τελικά είναι ωραίο να αντιμετωπίζεις τις δύσκολες καταστάσεις με χιούμορ και χαμόγελο γιατί τώρα που βλέπω αυτό το βίντεο δεν μου έρχονται στο νου κακές μνήμες απλά γελάω και θυμάμαι ποσό αστείο ήταν εκείνο το βράδυ! Αγάπη μου σε ευχαριστώ για όλα!».

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved