Φιλιππίδης: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο! Η ανακοίνωση της οικογένειάς του
Showbiz

Φιλιππίδης: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο! Η ανακοίνωση της οικογένειάς του

Εξιτήριο πήρε πριν από λίγη ώρα ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά από τρεις ημέρες νοσηλείας. 

Ο δημοφιλής ηθοποιός είχε εισαχθεί εσπευσμένα στο Υγεία το βράδυ της Πέμπτης, αφού λίγη ώρα πριν είχε νιώσει έντονη αδιαθεσία.

Η οικογένειά του, λίγη ώρα μετά την εισαγωγή του είχε εκδώσει ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ο Πέτρος Φιλιππίδης παρουσίασε συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν οι δικοί του άνθρωποι.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της οικογένειάς του ανέφερε τα εξής:

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη σήμερα το απόγευμα εκτάκτως στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου. Έχουμε εμπιστοσύνη στους ιατρούς και θα αναμένουμε τη γνωμάτευσή τους. Ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που δεχόμαστε.

Η οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη».

Μέχρι το μεσημέρι σήμερα (6/2) άγνωστο παρέμενε πότε θα κατάφερνε να πάρει εξιτήριο καθώς συνεχίζονταν οι εξετάσεις από τους θεράποντες γιατρούς του.

Φαίνεται πως οι εξετάσεις αυτές ήταν καλές ώστε να πάρει τελικά εξιτήριο ο ηθοποιός ο οποίος είχε συνεχώς κοντά του τη σύζυγό του Ελπίδα καθώς λόγω καθεστώτος covid δεν γινόταν να υπάρχει άλλος συνοδός.

Η νέα ανακοίνωση της οικογένειάς του μετά το εξιτήριό του αναφέρει τα εξής:

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη εκτάκτως στις 3/2/2021 στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, υποβλήθηκε σε απεικονιστικό και παρακλινικό έλεγχο, ιατρικώς παρακολουθούμενος λόγω υποκείμενου νοσήματος και βρίσκεται πλέον σε σταθερή κατάσταση.

Πήρε εξιτήριο σήμερα, 6/2/2021, με φαρμακευτική αγωγή και επανεξέταση. Ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους για τα μηνύματα αγάπης που δεχόμαστε.

Η οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved