Διογένης: Συγκινεί η ερμηνεία του στο ντουέτο που έγραψε ο Καρράς για τον γάμο της κόρης του
Showbiz

Διογένης: Συγκινεί η ερμηνεία του στο ντουέτο που έγραψε ο Καρράς για τον γάμο της κόρης του

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο, με το συγκινητικό ντουέτο, που έγραψε ο Βασίλης Καρράς για τον γάμο της κόρης του, και ερμήνευσε ο Διογένης με τη Χριστίνα Ράλλη, έχουμε την χαρά να απολαύσουμε, ενάμιση χρόνο μετά το ευτυχές γεγονός.

Υμνεί τον έρωτα, την αγάπη, και «γεννήθηκε» με πολύ μεράκι από τον Βασίλη Καρρά, για να γίνει το τραγούδι του γάμου της μονάκριβης κόρης του Ειρήνης! Ένα άκρως συγκινητικό ντουέτο, σε μουσική και στίχους του μεγάλου Θεσσαλονικιού τροβαδούρου, με τίτλο «Θα σ αγαπώ», που επέλεξε να το ερμηνεύσουν, δυο δικά του «παιδιά», η Χριστίνα Ράλλη και ο Διογένης…

Ενάμιση χρόνο μετά τον γάμο της κόρης του με τον Λάμπρο Ανδράλα, που τελέστηκε στο «Χωριό της Ειρήνης», τα φώτα της δημοσιότητας βλέπει, και πάντα με την σύμφωνη άδεια του Βασίλη Καρρά, όπως αναφέρεται στο κανάλι στο Youtube που αναρτήθηκε, το μοναδικό αυτό τραγούδι, ένα ερωτικό ντουέτο, που μαζί με τη συνάδελφό του, απογειώνεται από τη φωνή του Διογένη, που έδωσε όλο του το ερμηνευτικό είναι.

Ο πολλά υποσχόμενος ερμηνευτής, που τους τελευταίους μήνες, ανήκοντας στη δισκογραφική οικογένεια της G MUSIC, κάνει το δικό του «μπαμ» στη μουσική σκηνή, την οποία και υπηρετεί πολλά χρόνια , με το νέο του τραγούδι «Ο Άλλος μου Εαυτός», σε στίχους Γιάννη Μαλλιά και μουσική Ιορδάνη Παύλου, να έχει αγαπηθεί από τον κόσμο, ξεπερνώντας τις 550.000 αληθινές προβολές στο Youtube, τραγούδησε για τους νιόπαντρους.

Με τον Βασίλη Καρρά, να τον πιστεύει, έχοντας τον, στο πλευρό του στις live εμφανίσεις του, τα τελευταία πέντε χρόνια αλλά και δίνοντας του ένα μοναδικό τραγούδι με τίτλο «Ένα μαγαζί γεμάτο», που υπογράφει τους στίχους και τη μουσική, και κυκλοφόρησε πριν από δύο χρόνια, ήθελε να είναι εκείνος που θα έδινε τη ψυχή του, στο τραγούδι γάμου της Ειρήνης του. Το «Θα σε αγαπώ για πάντα», από τον Διογένη και τη Χριστίνα Ράλλη, θα γίνει αναμφισβήτητα ο ύμνος όλων των ερωτευμένων.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved