Συγκινημένος ο Χάρης Σώζος! Το πρώτο μήνυμά του μετά το σοβαρό τροχαίο
Showbiz

Συγκινημένος ο Χάρης Σώζος! Το πρώτο μήνυμά του μετά το σοβαρό τροχαίο

Σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε, ο Χάρης Σώζος έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα social media.

Ο Χάρης Σώζος, τον οποίο φέτος απολαμβάνουμε στη σειρά Άγριες Μέλισσες, κινούνταν με τη μοτοσυκλέτα του στην περιοχή του Παγκρατίου, όταν ένας απρόσεκτος οδηγός αυτοκινήτου πέρασε φανάρι που αναβόσβηνε πορτοκαλί, πετώντας στον αέρα τον ηθοποιό τη στιγμή της σύγκρουσης.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά το ατύχημα οπού και διαπιστώθηκε πως είχε 7 σπασμένα πλευρά, ενώ υπεβλήθη σε διπλό χειρουργείο.

«Οι πρώτες δύο μέρες ήταν δύσκολες, τώρα είναι λίγο καλύτερα. Πονάει, αλλά είναι δύσκολα. Έχει 7 σπασμένα πλευρά. Έχει λίγες εκδορές στα πόδια και τα χέρια και ευτυχώς που φορούσε κράνος», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο γιος του Χάρη Σώζου, Λεωνίδας.

Ο ίδιος στο πρώτο του μήνυμα ευχαρίστησε τον κόσμο που όλο αυτό το διάστημα έμεινε στο πλευρό του.

«ΓΥΡΙΣΑ !!! Μετά από ένα σοβαρό τροχαίο που είχα (αποφεύγοντας τα χειρότερα) επέστρεψα και αναρρώνω. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την συμπαράσταση και τις ΕΥΧΕΣ σας!!! Ήξερα ότι είμαι αγαπητός αλλά δεν είχα φανταστεί το πόσο! Σας ευχαριστώ επίσης για τις ευχές σας, για την ονομαστική εορτή μου! Πραγματικά νιώθω βαθύτατα συγκινημένος!!!» έγραψε χαρακτηριστικά ο Χάρης Σώζος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved