Λένα Ζευγαρά: Αυτή είναι η ωραιότερη έκπληξη που της έχουν κάνει για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Showbiz

Λένα Ζευγαρά: Αυτή είναι η ωραιότερη έκπληξη που της έχουν κάνει για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Άγιος Βαλεντίνος: Ημέρα των ερωτευμένων σήμερα (14-02) και η Λένα Ζευγαρά μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε αν πιστεύει στη γιορτή των ερωτευμένων και ποια είναι η ωραιότερη έκπληξη που έχει δεχτεί.

Εάν πιστεύεις στον Άγιο Βαλεντίνο;

«Πιστεύω! Είναι μία πολύ γλυκιά γιορτή γεμάτη συναίσθημα , τρέλα, καρδιές, τραγούδια, στιχάκια, αφιερώσεις, λουλούδια και πολύ σοκολάτα! Τα λατρεύω όλα αυτά !! Βέβαια δεν πιστεύω πως μόνο τη συγκεκριμένη ημέρα πρέπει να υπάρχουν τα παραπάνω . Αυτές οι ενέσεις έρωτα πρέπει να συμβαίνουν κι από τις δύο πλευρές δλδ τόσο από τον άντρα όσο κι από τη γυναίκα , όλο το χρόνο!

Ο έρωτας είναι μια φωτιά που θέλει συνέχεια ξύλα για να μένει ζωντανή και να μη σβήσει. Ότι θα ‘θελα να μου κάνει το ταίρι το κάνω κι εγώ σ’ αυτόν! Σαν το αμοιβαίο που λένε δεν έχει! Η ζωή είναι ένα ταξίδι που χρειάζεται τον οδηγό και το συνοδηγό για να ναι η διαδρομή αξέχαστη και γεμάτη περιπέτειες!»



Ποια είναι η πιο όμορφη ανάμνηση που έχεις από παλαιότερη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου;

«Ένα δώρο, μια έκπληξη που σου έκαναν; Ένας τεράστιος λούτρινος αρκούδος κι ο μεγαλύτερος τοίχος του σχολείου μου που γράφει «Λένα σ’ αγαπώ» . Όταν πήγαινα λύκειο ακόμα.... παιδικοί έρωτες ! αθώοι...», λέει στο glitter.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved