Συγκινεί ο Πέτρος Ίμβριος! Το μήνυμα και η φωτό με το πρόσωπο του γιου του
Showbiz

Συγκινεί ο Πέτρος Ίμβριος! Το μήνυμα και η φωτό με το πρόσωπο του γιου του

Έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ο Πέτρος Ίμβριος απέκτησε με την Συράν Λελούδα ένα υγιέστατο και πανέμορφο αγοράκι και την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ποστάροντας την πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο.

«Θα τολμούσα να γίνω ξανά μπαμπάς, μπορεί και να το έχω τολμήσει κιόλας. Δεν ξέρω! Θα δούμε, θα τα πούμε σε επόμενη συνέντευξη. Εύχομαι όλες οι εγκυμοσύνες να πάνε καλά. Τα παιδάκια είναι ευτυχία», είχε δηλώσει ο ίδιος απαντώντας στις φήμες που τον ήθελαν και πάλι μπαμπά.

Λίγες ώρες μετά ο τραγουδιστής ανέβασε νέα φωτογραφία με το υπέροχο προσωπάκι του γιου του, την οποία συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Μικρέ μου έρωτα σ ευχαριστώ που μπήκες στη ζωή μας !!
Με έκανες αντράκι μου, να νιώσω για τρίτη φορά, αυτά τα υπέρτατα συναισθήματα που μόνο η γέννηση ενός παιδιού, μπορεί να μας δημιουργήσει!
Αυτά τα συναισθήματα που είναι, πάνω από οποιαδήποτε επιτυχία, πάνω από κάθε υλική αξία, πάνω από κάθε άλλη αγάπη !
Σε περιμέναμε όλοι ανυπόμονα!
Οι αδελφές σου, οι γιαγιάδες, οι παππούδες (και ιδίως ο παππούς που στα 90 του χρόνια θα ακούσει το Παναγιώτης Ιμβριος) η θεία Μυρσίνη, ο νονός σου και όλοι οι αγαπημένοι μας φίλοι που ανυπομονούσαν μαζί μας...
Να 'χεις σωματικη και ψυχική υγεία αστέρι μου και δύναμη, για να υλοποιήσεις τα όνειρά σου και τις επιθυμίες σου !
Θα είμαι πάντα στο πλευρό σου, να σου δείχνω πως να γεμίζεις την ψυχή σου, και να αρπάξω το χέρι σου όποτε πας να πέσεις για να σε ξαναφτάσω στα ουράνια !!!
Σ αγαπώ μικρέ μου !
Καλωσόρισες στη ζωή μας !», έγραψε.

Δες την υπέροχη φωτογραφία στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved