Survivor: Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να συγχωρήσω την Ανθή»
Showbiz

Survivor: Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να συγχωρήσω την Ανθή»

Survivor: H Ελίζαμπεθ Ελέτσι σε πρόσφατη συνέντευξη μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι και αναφέρθηκε και στην πρώην της συμπαίκτρια της, Ανθή Σαλαγκούδη!

Πιστεύεις ότι ίσως ταίριαζες καλύτερα στους Μαχητές; Ότι αν ήσουν εκεί, μπορεί να βρισκόσουν ακόμη στο παιχνίδι;

Ειλικρινά πιστεύω ότι ταίριαζα με τους Μαχητές. Ξέρω ότι είμαι γνωστή στο χώρο δεν μου αρέσει ο χαρακτηρισμός «διάσημη», γιατί για μένα οι αληθινοί σταρ βρίσκονται στο εξωτερικό. Διάσημος στο παιχνίδι είναι ο Τριαντάφυλλος, που βρίσκεται 26 χρόνια στο προσκήνιο και έχει δώσει το στίγμα του. Αθλητικά, με την παιδεία που έχω, και σωματικά, ταίριαζα στους Μαχητές. Είμαι κι εγώ μαχήτρια της ζωής και πιστεύω ότι, αν με έβαζαν στους Μπλε, δεν θα είχα φύγει από το Survivor. Όταν ήμουν στην Κόκκινη ομάδα, είδα πάρα πολλές ίντριγκες.

Οι Μπλε μπήκαν στο Survivor για να κατακτήσουν το έπαθλο, είχαν ως στόχο να φτάσουν όσο πιο μακριά μπορούσαν. Επειδή λοιπόν κι εγώ μπήκα ξεκάθαρα για να πάρω το έπαθλο και το πιστεύω ακόμη ότι θα μπορούσα να το κατακτήσω, θα πήγαινα πάρα πολύ με τους Μπλε. Δεν θα έφευγα, γιατί δεν θα με έδιωχναν. Είμαι μια δυνατή παίκτρια και μια δυνατή παίκτρια δεν μπορείς να τη διώχνεις. Σε αντίθεση με τους Κόκκινους, οι οποίοι ψήφιζαν για αποχώρηση τον Κοψιδά, ένα δυνατό παίκτη. Αυτό σε φέρνει λίγο σε αμηχανία. Εγώ αισθάνθηκα ότι κάτι δεν πάει καλά, είναι οξύμωρο αυτό που συνέβαινε όταν μπήκα στην Κόκκινη ομάδα. Πώς γίνεται να μη διώχνεις τον αδύναμο παίκτη και να ψηφίζεις εμένα για να φύγω; Και ειδικά να με ψηφίζει μια αδύναμη παίκτρια, όπως η Ανθή Σαλαγκούδη.

Η Ανθή σε έδωσε ως τρίτη υποψήφια...

Ναι, με επέλεξε με πρόφαση ότι ήμουν λιγότερο καιρό στο παιχνίδι από τους υπόλοιπους, που ήταν εκεί από την αρχή και είχαν ενσωματωθεί στην ομάδα. Αυτό ήταν μεγάλο «φάουλ» της Ανθής και δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσω να της το συγχωρήσουν. Δεν το λες αυτό. Ήμουν εκεί από την αρχή, η Ανθή ήρθε αργότερα. Απλώς εγώ έμενα στο ξενοδοχείο και περίμενα να μπω στο παιχνίδι. Το ήξερε και ήταν λάθος αυτό που είπε, δεν ήταν ωραίο. Επιπλέον θεωρώ ότι ήταν και λίγο αγενές, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved