My Style Rocks: Πρώην παίκτρια πέρασε από οντισιόν για το House of Fame - «Έκλαιγα 4 ώρες»
Showbiz

My Style Rocks: Πρώην παίκτρια πέρασε από οντισιόν για το House of Fame - «Έκλαιγα 4 ώρες»

My Style Rocks: Πρώην παίκτρια πέρασε από οντισιόν για το νέο talent show χωρίς ωστόσο να έχει θετικό αποτέλεσμα για εκείνη

Το House of Fame μετρά λίγες μόλις ημέρες στον αέρα του ΣΚΑΙ. Ο τηλεοπτικός σταθμός αποφάσισε να εντάξει στο πρόγραμμά του τη μουσική ακαδημία, στην οποία 18 νέοι συμμετέχοντες έχουν ένα κοινό στόχο, την αγάπη τους για το τραγούδι.

Μάλιστα η παραγωγή, πριν καταλήξει στα τελικά πρόσωπα του House of Fame, πραγματοποίησε αρκετές οντισιόν, βλέποντας πολλούς συμμετέχοντες.

Ένα πρόσωπα - έκπληξη και μια παλιά γνώριμη, από ριάλιτι του ΣΚΑΙ. Την γνωρίσαμε μέσα από το My Style Rocks, ενώ στη συνέχεια η ίδια επικεντρώθηκε στην προσωπική της ζωή και στον γιο της.

Ο λόγος για τη Σοφία Λεοντίτση, η οποία αποκάλυψε πως πέρασε από οντισιόν για το House of Fame και μάλιστα με επεισοδιακό τρόπο, αφού το αποτέλεσμα δεν ήταν θετικό για εκείνη.

«Όταν πήγα στην οντισιόν του House Of Fame, πραγματικά καταχειροκροτήθηκα…. Έφυγα με την ελπίδα μου γεμάτη! Όταν στην πορεία ήρθε εκείνη η Πέμπτη που έμαθα ότι δεν με πέρασαν, πρέπει να έκλαιγα 4 ώρες… Κάπου εκεί πρέπει να ήταν… Όταν τελικά βγήκε στον αέρα και το παρακολούθησα κατάλαβα ότι τελικά δεν ήταν για μένα. Συμπέρασμα; Ο θεός κάτι σου παίρνει για να σου δώσει ίσως κάτι άλλος ίσης αξίας με αυτό που δικαιούσαι. Αυτό να θυμάστε πως ισχύει για όλα τα πράγματα της ζωής. Σήμερα πονάς για να είσαι ίσως πολύ ευτυχισμένος στο αύριο!» έγραψε η ίδια στα social media.

Δείτε παρακάτω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved