Το “Mega Live album” του Γιώργου Μαζωνάκη τώρα και στο Youtube!
Showbiz

Το “Mega Live album” του Γιώργου Μαζωνάκη τώρα και στο Youtube!

Το “MEGA LIVE ALBUM” του Γιώργου Μαζωνάκη, που μεταδόθηκε για πρώτη φορά στο Grand Finale της εκπομπής “Σπίτι με το MEGA” σημειώνοντας ρεκόρ τηλεθέασης, διατίθεται από σήμερα στο YouTube!

Το MEGA LIVE ALBUM αποτελεί ορόσημο για το ελληνικό τραγούδι, αφού περιλαμβάνει 41 τραγούδια αξεπέραστα στο χρόνο εδώ και δεκαετίες αλλά και νέες, τεράστιες επιτυχίες του Γιώργου Μαζωνάκη. Από το «Ανήκω σε μένα», το «Παιδί της νύχτας», το «Gucci φόρεμα», το «Θέλω να γυρίσω στα παλιά», το «Ζηλεύω», το «Καλώς σας βρήκα», το «Μου λείπεις», το «Τέρμα», μέχρι το «Διανυκτερεύω», το «Ένα θαύμα», το «Οινόπνευμα φτηνό», το «Ώρες μικρές», το «Τόσα βράδια»!

Το Grand Finale για το 2020 της εκπομπής “Σπίτι με το MEGA” μεταδόθηκε για πρώτη φορά τηλεοπτικά στις 19/12/2020, σημειώνοντας ρεκόρ τηλεθέασης! Η live εμφάνιση του Γιώργου Μαζωνάκη ηχογραφήθηκε για την δημιουργία του MEGA LIVE ALBUM με τον Γιώργο Μαζωνάκη να πρωτοπορεί για μία ακόμα φορά κυκλοφορώντας το πρώτα σε αποκλειστικότητα στο Spotify, την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021!

Δείτε εδώ την ξεχωριστή εμφάνιση του Γιώργου Μαζωνάκη στο Grand Finale της εκπομπής “Σπίτι με το MEGA” και ακούστε όλες τις αγαπημένες επιτυχίες του MEGA LIVE ALBUM:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved