Συγκινεί η Πατρίτσια Περιστέρη «Ήταν στο θέατρο στα 22! Μετά από αυτό σοκαρίστηκα τόσο που κλείδωσα»
Showbiz

Συγκινεί η Πατρίτσια Περιστέρη «Ήταν στο θέατρο στα 22! Μετά από αυτό σοκαρίστηκα τόσο που κλείδωσα»

H Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη μιλά ανοιχτά για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε!

Η ηθοποιός ανέφερε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον Alpha: «Έχω βιώσει μία πολύ δυσάρεστη εμπειρία για την οποία δεν θέλω να μιλήσω. Την έχω πολύ μέσα μου και δεν είναι κάτι για το οποίο νιώθω έτοιμη να μιλήσω. Παρόλα αυτά, η δυσάρεστη εμπειρία ήταν αυτή, αλλά γενικότερα έχουν υπάρξει διάφορες εμπειρίες στον χώρο.»!

Και πρόσθεσε: «Δεν είναι κάτι, το οποίο δεν γνωρίζαμε, απλά πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και να ξέρεις πώς να διαχειριστείς καταστάσεις που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση.

Έχω χάσει ρόλο γιατί δεν ενέδωσα. Μου έχει συμβεί να περάσω από οντισιόν, να υπογράψω συμβόλαιο/προσύμφωνο και μετά από δύο ημέρες να με πάρουν τηλέφωνο και να μου πουν ότι η συνεργασία μας δεν θα προχωρήσει. Έκανα μία ανάγνωση στο σπίτι του σκηνοθέτη, που υποτίθεται θα ήμασταν όλο το καστ, αλλά δεν ήμασταν, και δεν ενέδωσα.».

Και δεν δίστασε να πει: «Το περιστατικό που δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό έχει να κάνει με ένα από τα καταγγελλόμενα πρόσωπα. Όταν έμαθα πως θα βγουν να μιλήσουν για κάποια πρόσωπα, το περίμενα ότι θα είναι αυτό το πρόσωπο γιατί ακουγόταν πολύ στον χώρο ότι πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα με αυτόν. Έχασα τον ύπνο μου για κάποιο λόγο, γιατί όλο αυτό απλά το ξαναζούσα. Μου στοίχησε πολύ».

Και υπογράμμισε η ηθοποιός: «Αυτός ο άνθρωπος με κάλεσε αρχικά να μιλήσουμε για κάποια θεατρική παράσταση. Με είχαν προετοιμάσει ότι έπρεπε να είμαι προσεχτική γιατί ακούγονται αυτές οι φήμες. Θυμάμαι ότι μπήκα στη διαδικασία να σκέφτομαι να μη βάλω φόρεμα ή ό,τιδήποτε προκλητικό. Μου έκανε πρόταση για μία παράσταση και την αρνήθηκα. Μετά από έναν χρόνο μου ξανατηλεφώνησε, αλλά ήμουν πιο άνετη αλλά θεώρησα πως ήταν φήμες. Εννοείται πρόσεχα, αλλά μετά από αυτό δεν θα ήθελα να μιλήσω… Αυτή ήταν η φορά που μου στοίχησε πολύ και μου στοίχησε πολύ γιατί ήρθα σε τόσο δύσκολη θέση και δε μπόρεσα να αντεπεξέλθω. Ένιωσα σοκ. Ήταν στο θέατρο και ήμουν στα 22-23. Σοκαρίστηκα και κλείδωσα μέσα μου, δεν ήθελα να μιλήσω σε κανέναν».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved