Τάσος Τρύφωνος: Η αποκάλυψη των όσων του είχε εξομολογηθεί η Κουτσελίνη για την Σκορδά!
Showbiz

Τάσος Τρύφωνος: Η αποκάλυψη των όσων του είχε εξομολογηθεί η Κουτσελίνη για την Σκορδά!

Ο Τάσος Τρύφωνος σε πρόσφατη συνέντευξη σχολίασε τα πρόσωπα της τηλεόρασης και μίλησε τις σχέσεις τους με την Ζήνα Κουτσελίνη.

Έρχομαι στα τηλεοπτικά πρόσωπα. Πώς κρίνεις τη Φαίη Σκορδά;

Αγαπώ τη Φαίη. Θυμάμαι πως πριν από χρόνια, όταν είχε πρωτοκατέβει από τη Θεσσαλονίκη, είχα συναντηθεί στο ΑLTER, με τη Ζήνα Κουτσελίνη ως διευθυντής τότε του Love Radio -γιατί ανήκε σε συγγενικό ιδιοκτησιακό καθεστώς- για να συζητήσουμε για τα νέα πρόσωπα του σταθμού. Η Ζήνα Κουτσελίνη μου είπε τότε «Η Φαίη Σκορδά είναι η επόμενη τηλεοπτική σταρ της Ελλάδας». Έχουμε μια πολύ ωραία σχέση. Γελάω με τη Φαίη. Έχει χιούμορ. Υπάρχει καλή χημεία ανάμεσα μας. Χάρηκα που επιστρέφει ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή. Είναι πολύ έξυπνη κίνηση.

Η Τατιάνα Στεφανίδου έχει αναλάβει μια καθαρά ενημερωτική εκπομπή. Πώς σου φαίνεται στο νέο της ρόλο;

Η Τατιάνα είναι «σκυλί» στη δουλειά. Ό,τι αναλαμβάνει το κάνει πολύ καλά. Πήγε σε μια ζώνη που δεν έχει προλάβει ακόμη να χτιστεί από το κανάλι και το παλεύει παλικαρίσια, όπως έχει κάνει άλλωστε και στο παρελθόν σε πολλά κανάλια και ζώνες. Η Τατιάνα είναι ο άνθρωπος που με έβαλε στον πειρασμό να επιστρέψω στην Ελλάδα, όταν ακόμη παρουσίαζα στο ΡΙΚ το «Τετ-α-τετ». Μου είχε κάνει πρόταση να είμαι μαζί της ως συμπαρουσιαστής στην εκπομπή στο STAR. Τελικά δεν προχώρησε. Δεν ήμουν έτοιμος να κάνω αυτή την κίνηση.

Τι έχεις να πεις για τη Ζήνα Κουτσελίνη;

Η Ζήνα είναι μαστόρισσα της τηλεόρασης. Ξέρει τη δουλειά απέξω και ανακατωτά. Αν και κανείς δεν περίμενε ότι θα έβγαινε μπροστά από τις κάμερες, τελικά το έκανε πολύ καλά και αυτό. Τι ξεχωρίζεις στο δίδυμο Κατερίνα Καραβάτου-Κρατερός Κατσούλης; Συμπαθώ πολύ και τους δύο. Έχουμε κάνει παρέα στο παρελθόν. Η εκπομπή τους είναι ευχάριστη, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved