Η συγκινητική ανάρτηση της Κατερίνας Βρανά που πόζαρε όρθια στο χιόνι χωρίς αναπηρικό αμαξίδιο
Showbiz

Η συγκινητική ανάρτηση της Κατερίνας Βρανά που πόζαρε όρθια στο χιόνι χωρίς αναπηρικό αμαξίδιο

Η αγαπημένη stand-up comedian Κατερίνα Βρανά ανέβασε μια φωτογραφία στο Twitter στην οποία δεν ήταν στο αναπηρικό αμαξίδιό της, αλλά στεκόταν όρθια και πόζαρε στο χιόνι.

Η γνωστή stand up comedian δέχθηκε χιλιάδες σχόλια από τους fan της, που δεν στάθηκαν στο λευκό τοπίο, αλλά στο γεγονός ότι η ίδια δεν ήταν στο καροτσάκι της αλλά στεκόταν όρθια!
Να θυμίσουμε πως τον Απρίλιο του 2017 και ενώ βρισκόταν σε περιοδεία στην Μαλαισία, η Κατερίνα Βρανά αρρώστησε βαριά και έφτασε ένα βήμα πριν από το θάνατο. Η περιπέτεια της αυτή έχει ως αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει ακόμα και τώρα προβλήματα στην κίνηση, στην ομιλία, στην όραση.

Η Κατερίνα Βρανά, είχε επιστρέψει στη σκηνή με αναπηρικό καροτσάκι και σε αυτή τη φωτογραφία, ήταν η πρώτη φορά που εμφανίστηκε όρθια, μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια.

«Χθες το βράδυ ανέβασα μία φωτογραφία που στεκόμουν στο χιόνι στην Αθήνα και αντί να θαυμάστε το χιόνι, όλοι με συγχαρήκατε που στεκόμουν. Ελπίζω να είστε χαρούμενοι τώρα, κλάιω», έγραψε, μεταξύ άλλων, στο μήνυμά της η Κατερίνα Βρανά.

Δείτε τις αναρτήσεις στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved