Μπουρδούμης κατά Μαρκουλάκη: «"Συγκαλύπτεις" τον "βασανισμένο σκηνοθέτη"»
Showbiz

Μπουρδούμης κατά Μαρκουλάκη: «"Συγκαλύπτεις" τον "βασανισμένο σκηνοθέτη"»

O Αλέξανδρος Μπουρδούμης ανάρτησε ένα κείμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ξέσπασε κατά του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, σήμερα το πρωί (19/2) φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και μίλησε για τις καταγγελίες που έχουν γίνει στο χώρο της υποκριτικής και του θεάτρου.

Μάλιστα ο ηθοποιός αποκάλυψε και τα μηνύματα που δέχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου κάποιοι του εύχονται τα χειρότερα για την ζωή του.

Βλέποντας την εκπομπή ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο ηθοποιός ξέσπασε κατά του Μαρκουλάκη, γράφοντας χαρακτηριστικά: «O Kωνσταντίνος Μαρκουλάκης μας εγκαλεί να μη συμμετέχουμε στα μέσα μαζικής δικτύωσης και να συζητάμε για ένα θέμα που πλέον τυραννάει όχι μόνο το θέατρο αλλά ολόκληρη την κοινωνία. Γιατί μας βάζει σε τάξη ενώ ο ίδιος χρησιμοποιούσε κατά κόρον αυτά τα μέσα για να εκθέσει τις απόψεις του και να εκτεθεί ο ίδιος; Δε γνωρίζει ότι αν αυτά τα κορίτσια και τα αγόρια δεν εξέθεταν τους εαυτούς τους εκεί τίποτα από όλα αυτά δε θα γινόταν; Ανάγει ο Κων. Μαρκουλάκης σε θεώρημα την παιδεραστία ως μια παραβατική/ παραγωγική/ αυτοκαταστροφική συμπεριφορά ξεθάβοντας τον Debussy αν και υπάρχουν πιο ηχηρά ονόματα στην πιάτσα.».

Και συνέχισε, καταλήγοντας: «Είναι αν μη τι άλλο λυπηρό. Από τη στιγμή που δεν είσαι με τα θύματα και “συγκαλύπτεις” τον “βασανισμένο καλλιτέχνη” που τα πάθη του τον οδηγούν σε λάθη καλύτερα να σιωπήσεις. Επίσης μπορεί να μου λύσει κάποιος την εξής απορία. Προσπαθώ να ταγκάρω τον Κων. Μαρκουλάκη και δεν με αφήνει το Instagram. Μήπως έχει να κάνει και αυτό με το επιτελικό κράτος;».

Δείτε την ανάρτηση του ηθοποιού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved