Χανταμπάκης - Πηλιάκη: Δες τη μεγάλη αλλαγή που έκαναν στο σπίτι για χάρη του γιου τους
Showbiz

Χανταμπάκης - Πηλιάκη: Δες τη μεγάλη αλλαγή που έκαναν στο σπίτι για χάρη του γιου τους

Χανταμπάκης - Πηλιάκη: Δεν φαντάζεστε τι συμβαίνει στο σαλόνι τους

Και σε αυτό το Lockdown παραμένουν μαζί, φροντίζοντας να περνούν δημιουργικά τον χρόνο τους παρέα με τα παιδιά τους. Ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη είναι από τα πιο ενεργά ζευγάρι στα social media.

Μέσα από τους λογαριασμούς τους στο instagram θα δούμε συχνά το ζευγάρι σε οικογενειακές στιγμές εντός σπιτιού, αλλά και σε τρυφερές φωτογραφίες με τα παιδιά τους.

Ο Μανώλης τους και η Μαλένα αποτελούν προτεραιότητα στη ζωή τους! Μάλιστα πριν λίγο καιρό, η κόρη τους, έγινε τεσσάρων ετών, σβήνοντας την εντυπωσιακή τούρτα που είχαν ετοιμάσει για εκείνη.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι "χαζομπαμπάς" και δεν χαλάει σίγουρα χατίρι στα παιδιά του. Ο γιος τους εξέφρασε την επιθυμία του να ασχοληθεί ενεργά με το ποδόσφαιρο και εκείνος φρόντισε για τα πάντα.

Έτσι, θέλοντας να δημιουργήσει το ιδανικό γήπεδο εντός σπιτιού, ο Στέλιος Χανταμπάκης μετέτρεψε το σαλόνι του σε χώρο προπόνησης για τον Μικρό Μανώλη. Η οικογένεια αποφάσισε να κάνει το σπιτικό του πιο πρακτικό και ευχάριστο για τα παιδιά, και τα πρώτα πλάνα πραγματικά εντυπωσιάζουν με το τελικό αποτέλεσμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved