Νικολαΐδης: «Έχω βρεθεί σε κακή ψυχολογική κατάσταση λόγω άσχημης και προσβλητικής συμπεριφοράς»
Showbiz

Νικολαΐδης: «Έχω βρεθεί σε κακή ψυχολογική κατάσταση λόγω άσχημης και προσβλητικής συμπεριφοράς»

Ο Σταύρος Νικολαΐδης πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Star «Έρωτας με διαφορά».

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για το πώς του φάνηκε η επιστροφή του στη μικρή οθόνη, για το αν θα ήταν θετικός σε έναν νέο κύκλο επεισοδίων στα «Εγκλήματα», ενώ αναφέρθηκε στην προσβλητική συμπεριφορά που βίωσε στο παρελθόν από άνθρωπο του χώρου του.

Η επιστροφή στην τηλεόραση μετά από τόσα χρόνια πώς σας φάνηκε; Προσαρμοστήκατε εύκολα;

«Είχα χρόνια να κάνω πρωταγωνιστικό ρόλο, όμως κάθε χρόνο συμμετείχα σε σειρές, ως γκεστ. Την αγαπώ την τηλεόραση. Σε βάζει στο σπίτι του κόσμου, θεωρώ μάλιστα τον εαυτό μου οπό τους τυχερούς που φέτος, με κλειστά θέατρα, βρίσκομαι στην τηλεόραση και ειδικά σε μια δουλειά με οργάνωση και γνώση του αντικειμένου από κάθε επαγγελματία. Επίσης, χαίρομαι που δουλεύω με συναδέλφους, παλιούς και νέους, που σέβονται, με τον σκηνοθέτη μας Αλέξανδρο Πανταζούδη, τους εξαιρετικούς Βασίλη Ρίσβα, Δήμητρα Σακαλή αλλά και όλη την ομάδα της Tanweer. Είμαι περήφανος γι' αυτή τη δουλειά. Ακούγοντας μάλιστα τις τελευταίες αποκαλύψεις, καταλαβαίνετε πόσο όμορφο είναι αυτό, γιατί κι εγώ έχω βρεθεί σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω άσχημης και προσβλητικής συμπεριφοράς».

Μερίδα του κοινού ανατρέχει στα «Εγκλήματα» που παίζατε, θα ήσασταν θετικός σε έναν νέο κύκλο;

«Μου είχαν πει παλιότερα πως μαζεύονται παρέες και βλέπουν τα επεισόδια στο Ιντερνετ για να μπορούν να το σταματάνε και να σχολιάζουν... Είμαι περήφανος γι' αυτή τη δουλειά. Φυσικά και θα ήμουν θετικός».

Κάνετε σκέψεις για το μέλλον ή ο κορονοϊός το απαγορεύει;

«Θα χαθούμε χωρίς όνειρα. Πού θα πάει... θα ξαναπάρουμε τις ζωές μας πίσω! Αν πάνε καλά τα πράγματα θα κάνουμε περιοδεία με την παράσταση "Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω" με τους Σπύρο Πούλη, Σπύρο Σποντίδα και Μυριέλλα Κουρεντή. Ιδωμεν...», είπε στο TV 24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved