Γιουλίκα Σκαφιδά: «Ελπίζω ο κόσμος να μη φοβηθεί να ξαναμπεί στο θέατρο»
Showbiz

Γιουλίκα Σκαφιδά: «Ελπίζω ο κόσμος να μη φοβηθεί να ξαναμπεί στο θέατρο»

Η Γιουλίκα Σκαφιδά πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη αστυνομική σειρά του MEGA «Έξαψη».

Η ταλαντούχα ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη της μίλησε για το πόσο τυχερή είναι που έχει δουλειά αυτή την περίοδο, για το πώς την βρήκε η πρώτη καραντίνα, ενώ ανέφερε τι καλό βγαίνει από την κρίση.

«Στην πρώτη καραντίνα έκανα πρόβες στο θέατρο "Βέμπο" για το έργο «Ή δασκάλα με τα χρυσά μάτια» και βρισκόμουν σε συζητήσεις για μια τηλεοπτική σειρά. Η αλήθεια είναι ότι πάγωσα, δεδομένου ότι η δουλειά μας ενέχει και μια ανασφάλεια παραπάνω, γιατί κάθε σεζόν ψάχνουμε να βρούμε τι θα κάνουμε. Αγχώθηκα πάρα πολύ φυσικά και για το θέμα της υγείας, που είναι και το πιο σημαντικό και πάνω από εμάς. Όσον αφορά στο θέατρο, νομίζω ότι τα πράγματα είναι πιο ρευστά από ποτέ και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί.

Προσωπικά, κάποια στιγμή χαλάρωσα και έφυγε η ανασφάλεια που με διακατέχει για το αν είμαι δημιουργική ή όχι, γιατί μείναμε όλοι στάσιμοι. Σαν να κάναμε όλοι μια παύση στις ζωές μας. Είδα ταινίες, διάβασα, αθλήθηκα περισσότερο. Ευτυχώς που η δεύτερη καραντίνα με βρήκε στα γυρίσματα της σειράς Έξαψη" στο ΜΕGΑ και δεν την καλοκατάλαβα. Δουλεύω καθημερινά 10 ώρες, έρχομαι σπίτι, διαβάζω για το αυριανό γύρισμα, ξεκουράζομαι, τρώω, κοιμάμαι και κάνω λίγο τρέξιμο. Και δεν έχω την οικονομική ανασφάλεια που είχα πριν. Απλά είμαι λίγο πιο προσεκτική, λαμβάνοντας τα μέτρα προστασίας.

Τι καλό βγαίνει από την κρίση; Νομίζω η φράση "ουδέν κακό αμιγές καλού" είναι μια φράση που τη λέμε για παρηγοριά. Για να πάρουμε κουράγιο. Πιστεύω όμως, ότι αποκτήσαμε τη γνώση ότι δεν είμαστε ανίκητοι ως ανθρώπινο είδος και ό,τι ψήγματα υπεροψίας έχει ο καθένας μέσα του να τα καταλαγιάζει. Γιατί μπορεί να κάνουμε σχέδια και να έρθει ένας αόρατος ιός που να τα ανατρέψει όλα στα ξαφνικά.

Εγώ βρήκα την ευκαιρία να κάνω πράγματα εκτός δουλειάς. Γιατί για μένα όλες οι χαρές και οι λύπες αφορούσαν στη δουλειά. Ε, βρήκα την ευκαιρία να κοιτάξω λίγο περισσότερο τον εαυτό μου. Ελπίζω ο κόσμος να μη φοβηθεί να ξαναμπεί στο θέατρο, γιατί το θέατρο δεν είναι το παντεσπάνι στην ψυχή των ανθρώπων, όπως μας αντιμετωπίζουν πολλοί, είναι το ψωμί της ψυχής και είναι αναγκαίο», είπε στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved