Πάνος Βλάχος: «Κάθε κρίση είναι μια καλή ευκαιρία για να βγάλουμε προς τα έξω τον αληθινό μας εαυτό»
Showbiz

Πάνος Βλάχος: «Κάθε κρίση είναι μια καλή ευκαιρία για να βγάλουμε προς τα έξω τον αληθινό μας εαυτό»

O Πάνος Βλάχος εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην σειρά του ALPHA «Αγγελική» είχε προγραμματίσει να παίξει και στην επιθεώρηση του Φοίβου Δεληβοριά.

Η παράσταση που θα ανέβαινε τον Μάρτιο στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, αναβλήθηκε λόγω καραντίνας για το καλοκαίρι.

«Το πρώτο lockdown το πέρασα τον Μάρτιο στο Λος Αντζελες, στα γυρίσματα της σειράς "Selena", και το δεύτερο στην Αθήνα. Τώρα ετοιμάζομαι να ξεκινήσω πρόβες για τον "Ορέστη", σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, που θα ανέβει το καλοκαίρι στην Επίδαυρο. Σ' αυτή την κρίση, αποφάσισα να ασκήσω την υπομονή μου και την ενσυναίσθησή μου στο γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι περνάνε πολύ χειρότερα από μένα, οπότε βλέπω τι μπορώ να κάνω για τους άλλους και πώς μπορώ να βοηθήσω. Αυτό ακονίζω, δηλαδή το να βγω από τον δικό μου μικρόκοσμο.

Δεν πιστεύω ότι η κρίση μας έκανε καλύτερους ή χειρότερους. Κάθε κρίση είναι μια καλή ευκαιρία για να βγάλουμε προς τα έξω τον αληθινό μας εαυτό ή να βρει την ευκαιρία να εκδηλωθεί κάτι που κρύβουμε μέσα μας. Αυτό μας το έχει διδάξει η Ιστορία. Κατά τη διάρκεια καταστροφών ή παγκοσμίων πολέμων, άλλοι άνθρωποι βρήκαν την ευκαιρία να γίνουν ήρωες, βοηθώντας ή ακόμη θυσιάζοντας την ίδια τους τη ζωή, και άλλοι βρήκαν την ευκαιρία να γίνουν μαυραγορίτες. Οπότε η κρίση από μόνη της δεν έχει αρνητικό ή θετικό πρόσημο.

Αυτά που λένε συνήθως, ότι θα ψαχτούμε με τους εαυτούς μας δεν τα πολυπιστεύω. Όποιος ήθελε να ψαχτεί με τον εαυτό του δεν περίμενε την κρίση για να το κάνει. Ίσως να μας παρακινήσει να γίνουμε πιο επιεικείς και πιο συνειδητοί. Σκέψου πως στην Αμερική χρειάστηκε να γίνει το τρομοκρατικό χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους για να μάθουν οι Νεοϋορκέζοι το όνομα του γείτονα τους. Αυτή είναι μια άμεση ευκαιρία για σύμπνοια.

Τι μου λείπει; Οι άνθρωποι. Αυτά που μου αρέσουν, όπως η επαφή μου με τη φύση, οι περιπλανήσεις στα βουνά, μπορώ να τα κάνω. Μου λείπει το θέατρο ή το να παίζω μουσική σε σκηνές όπου έχω άμεση επαφή με άλλους και τους κάνω να αισθάνονται. Αυτό το μοίρασμα που συμβαίνει μέσα στους χώρους τέχνης μου λείπει», είπε στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved