Άγριες Μέλισσες: «Υπήρξε άνθρωπος που μου έστειλε μήνυμα "Εύχομαι να φας ξύλο"»
Showbiz

Άγριες Μέλισσες: «Υπήρξε άνθρωπος που μου έστειλε μήνυμα "Εύχομαι να φας ξύλο"»

Άγριες Μέλισσες: Πρωταγωνίστρια της σειράς σοκάρει με την αποκάλυψή της...

Ο Νίκος Λεκάκης και η Βίκυ Διαμαντοπούλου είναι ο Άγγελος και η Σοφούλα των Άγριων Μελισσών. Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν για την εμπειρία τους στη σειρά του ANT1, αλλά και στο πώς τους συμπεριφέρονται οι τηλεθεατές, όταν εκείνοι τους συναντούν έξω ή τους στέλνουν μηνύματα στα social media.

Περιμένατε πριν ξεκινήσετε να παίζετε στις Άγριες μέλισσες ότι ο κόσμος θα ταυτιζόταν τόσο πολύ με τους ρόλους σας και θα είχατε φανατικούς υποστηρικτές;

Νίκος: Ο Άγγελος είναι πολύ ηθικός και σταθερός και ταυτίζονται πολλοί με αυτό τον χαρακτήρα. Επειδή αρκετοί ήρωες στιες Άγριες μέλισσες έχουν σκοτεινές πλευρές είναι λογικό να συμπαθούν περισσότερο τον Αγγελο, που είναι φορέας του δικαίου και θέλει να φέρει την αλήθεια στο φως. Και βέβαια οι περισσότεροι μου λένε ότι θέλουν αυτοί οι δυο να είναι μαζί. Προσωπικά, δεν θα ήθελα ο Αγγελος να καταλήξει με τη Σοφούλα. θα ήταν πιο ενδιαφέρον υποκριτικά και θα είχε μεγαλύτερη γκάμα επιλογών αν δεν ήταν μαζί.

Βίκυ: Όταν διάβασα τα πρώτα κείμενα δεν είχα ιδέα πώς θα εξελισσόταν ο ρόλος της Σοφούλας. Παρόλο που όμως; κάποιοι την αντιπαθούν πολύ και το εκφράζουν και δημόσια, εγώ την υποστηρίζω. Είναι ένα νέο κορίτσι που επαναστατεί στα πρέπει και στα μη της εποχής της χωρίς ωστόσο να έχει συγκεκριμένη ιδεολογία. Λειτουργεί με το ένστικτο. Και σίγουρα δεν μπορεί να φανταστεί πόση η μαυρίλα μπορεί να κρύβει ένας άνθρωπος μέσα του.

Ποιο είναι το πιο περίεργο μήνυμα που έχεις πάρει από τηλεθεατή;

Βίκυ: Υπήρξε άνθρωπος που μου έστειλε μήνυμα «Εύχομαι να φας ξύλο». Αυτό ούτε ως αστείο δεν μπορώ να το αντιληφθώ. Ίσα ίσα που μου δείχνει ότι υπάρχει ακόμα στο μυαλό ορισμένων η βία ως τρόπος αντιμετώπισης των νέων ανθρώπων και των επιλογών τους. Ωστόσο, τα περισσότερα είναι πολύ χιουμοριστικά. Ένα μήνυμα που λάτρεψα ήταν ένα βίντεο που μου έστειλαν, που από τη μία έδειχνε τη Σοφούλα κι οπό την άλλη την Άντζελα Δημητρίου από μια συνέντευξη να αναρωτιέται "Γιατί το έκανες αυτό". Και βέβαια οι περισσότεροι μου γράφουν: «Μα, γιατί δεν πας στον Αγγελο που σε αγαπάει νομίζοντας ότι είναι η επιλογή μου ως ηθοποιού αυτή. Ακόμα και στο σούπερ μάρκετ, όταν τύχει να με αναγνωρίσει κάποιος το πρώτα που θα μου πει είναι «Γιατί το ταλαιπωρείς αυτό το παιδί;». (Γελάει.)


Οι περισσότεροι ηθοποιοί που παίζουν στις Άγριες μέλισσες πέρασαν από αρκετά κάστινγκ πριν πάρουν τον ρόλο. Συνέβη το ίδιο και με εσάς;

Βίκυ: Ενώ προσωπικά πέρασα από τρία κάστινγκ, ένα μόνη μου και δύο με τον Νίκο, πριν μου πουν ότι πήρα τον ρόλο. Μάλιστα, όταν επικοινώνησαν μαζί μου από την Εταιρεία παραγωγής για να μου πουν ότι με επέλεξαν, ήμουν διακοπεί στη Σύρο και δεν μπορούσα να το πιστέψω. Αφού μετά το τηλεφώνημα, που διήρκεσε περίπου ένα λεπτό, τους πήρα πίσω για να ρωτήσω αν όντως είχα καταλάβει καλά.


Νίκος: Εγώ στην αρχή είχα κάνει κάστινγκ για τον ρόλο του Ιορδάνη, του υφασματέμπορα που ήταν ερωτευμένος με τη Δράσω. Όταν με είδαν τότε μου είπαν ότι σκέφτονται να με χρησιμοποιήσουν σε έναν άλλο ρόλο, στον δεύτερο κύκλο της σειράς. Και σε αυτή την περίπτωση έκανα αρκετά δοκιμαστικά μέχρι να σιγουρευτούν ότι θα δώσουν σε εμένα τον ρόλο του Αγγέλου. Όταν έμαθα ότι τελικά θα υποδυθώ τον συγκεκριμένο ρόλο, ένιωσα πολύ τυχερός, όχι μόνο που θα συνεργαστώ με όλους αυτούς τους σπουδαίους ανθρώπους αλλά και για το ότι θα έχω δουλειά. Διότι είναι πολύ μεγάλο το ποσοστό των συναδέλφων μου που αυτή τη στιγμή δεν εργάζεται. Από την άλλη, ένιωσα ότι μπαίνω σε μια δυσκολότερη πίστα από αυτές που είχα δοκιμάσει στο παρελθόν. Ήξερα δηλαδή ότι θα υπάρχουν πολλές απαιτήσεις κι αυτό με άγχωσε λιγάκι σχετικά με το αν θα μπορώ να είμαι καλός σε αυτό που μου ανατέθηκε να κάνω.

Πηγή: Περιοδικό ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved