Έλενα Ακρίτα για Λιγνάδη: «Αυτή η καταγγελία θα ήταν κομβική και καταπέλτης για την υπόθεση»
Showbiz

Έλενα Ακρίτα για Λιγνάδη: «Αυτή η καταγγελία θα ήταν κομβική και καταπέλτης για την υπόθεση»

Η Έλενα Ακρίτα μίλησε για την υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη και έκανε έκκληση στα θύματα να μιλήσουν.

Αρχικά η Έλενα Ακρίτα είπε τηκεφωνικά στην εκπομπή, Ευτυχείτε: «Οι εκπομπές που ακόμα κι εγώ έχω πει “πρωινάδικα” με έναν τρόπο απαξιωτικό πρέπει να ξανασυστηθούν στο κοινό ότι μπορούν να διαχειριστούν θέματα πολύ σοβαρά… Μέχρι να κουραστώ εντελώς θα προσπαθώ να καταγγείλω τεκμηριωμένα και σοβαρά με τους κανόνες της δημοσιογραφίας» είπε. «Οφείλω να διαχωρίζω της ιδιότητες της Έλενας και της δημοσιογράφου».

Και υπογράμμισε: «Ο χώρος του θεάτρου είναι μια χαρά. Υπάρχουν τα άνθη του κακού αλλά και υπέροχοι άνθρωποι. Το θέατρο θα βγει πιο δυνατό από κάθε άλλη φορά. Εμένα με δαιμονοποίησαν επειδή έχω φωτογραφία του Λιγνάδη από πρεμιέρα του Εθνικού. Έχω με τον Φιλιππίδη, τον Κιμούλη, τον Χαϊκάλη με τους οποίους έχω δουλέψει. Τα πρώτα που πρέπει να μιλήσουν είναι τα θύματα. Δεν μπορείς να βγεις να μιλήσεις σαν τρελός χωρίς αποδείξεις γιατί θα φας μια αγωγή 5 εκατομμύρια».

Και υπογράμμισε: «Όταν υπάρχει καταγγελία ότι πατέρας μαχαίρωσε τον Λιγνάδη και δεν βγαίνει αυτός ο πατέρας που μεταξύ μας όλοι ξέρουμε ποιος είναι, είναι ένας πάρα πολύ προβεβλημένος και σοβαρός άνθρωπος που τον εκτιμάμε και τον αγαπάμε, τι να σου κάνει κι ο δικαστής;

Αυτή η καταγγελία θα ήταν κομβική και καταπέλτης για την υπόθεση. Ο μόνος λόγος που βγήκα σήμερα ήταν να κάνω μια έκκληση να βγουν να μιλήσουν εκείνοι που ξέρουν για το Αρσάκειο. Ξέρεις πόσες καταγγελίες έχω εγώ; Θέλω να πω ότι όλοι αυτοί που κουνάνε το δάκτυλο, όταν εμείς τους ζητάμε βοήθεια για ένα θέμα, κάνουν τις κότες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved