Σπύρος Μπιμπίλας: Το μήνυμά του μετά την προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη
Showbiz

Σπύρος Μπιμπίλας: Το μήνυμά του μετά την προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη

Υπόθεση Λιγνάδη: Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο Δημήτρης Λιγνάδης μετά την απολογία του ενώπιον της 19ης ανακρίτριας για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή.

Ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας δήλωσε αμέσως μετά: «Ήταν μία πολύ δύσκολη διαδικασία. Θα προσφύγουμε κατά της διάταξης της ανακρίτριας για την προσωρινή κράτηση. Είναι μία δικογραφία χωρίς στοιχεία, μία δικογραφία που αν δεν ήταν Λιγνάδης θα ήταν με συνοπτικές διαδικασίες ελεύθερος».

Ο κατηγορούμενος εξαπέλυσε σκληρή επίθεση σε βάρος του προέδρου του ΣΕΗ Σπύρου Μπιμπίλα, τον οποίο αποκάλεσε «μέτριο ηθοποιό» κάνοντας λόγο για χρόνια εχθρότητα μεταξύ τους.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μετά την προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο facebook.

«Λυπάμαι.....Σε γνώρισα στα ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ της ΕΡΤ που γράφαμε δίπλα δίπλα... 40 χρόνια δεν συναντηθήκαμε στην δουλειά, ούτε στην ζωή...μόνο συμπωματικά σε πρεμιέρες με ένα γεια.... πρόσφατα Εσύ ως Διευθυντής του Εθνικού κι εγώ ως Πρόεδρος του ΣΕΗ προσπαθούσαμε να συνεννοηθούμε για την υπογραφή της Συλλογικής μας Σύμβασης.. Ευτυχώς δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε και δεν βάλαμε τις υπογραφές μας....Λυπάμαι Δημήτρη.....», σημείωσε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved