Δημήτρης Λιγνάδης: Η ψυχολογία του μετά την προφυλάκιση και ο συγγενής που τον επισκέφτηκε!
Showbiz

Δημήτρης Λιγνάδης: Η ψυχολογία του μετά την προφυλάκιση και ο συγγενής που τον επισκέφτηκε!

Στις φυλακές της Τρίπολης θα οδηγηθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως για βιασμό κατά συρροή.

Σύμφωνα με την εκπομπή T-Live η μεταφορά του Δημήτρη Λιγνάδη στις φυλακές της Τρίπολης πιθανότατα να γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Και όπως ανέφερε ο Θοδωρής Πάνου: «Στην Τρίπολη κρατούνται άτομα, τα οποία έχουν προβεί σε σεξουαλικά εγκλήματα κυρίως σε βάρος ανηλίκων. Αυτή είναι η τελευταία απόφαση τουλάχιστον όπως την έχουμε πληροφορηθεί εμείς. Δεν ξέρω αν τις επόμενες ημέρες αλλάξει. Επειδή σήμερα έχουμε διαδοχικές στάσεις εργασίας των σωφρονιστικών υπαλλήλων είναι δυνατόν η μεταγωγή του κύριου Λιγνάδη στις φυλακές της Τρίπολης να γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας».

Ο Δημήτρης Λιγνάδης μετά την προφυλάκισή του ήταν σοκαρισμένος κατά τη διάρκεια της νύχτας και ζήτησε τέσσερις φορές να επικοινωνήσει με τον δικηγόρο του, Αλέξη Κούγια.

Μάλιστα, σήμερα νωρίς το πρωί τον επισκέφτηκε ένα συγγενικό του πρόσωπο προκειμένου να του δώσει μερικά πράγματα, που θα χρειαστεί για τις φυλακές της Τρίπολης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved